Logo mob
Особистий кабінет

07.05.2018

Енергетики запрошують на благодійну футбольну подію

Завтра, 08 травня, ГО «Спілка енергетиків – ветеранів АТО» проведе благодійний спортивний захід «Мирні ігри ветеранів АТО за добро» - благодійний турнір з пляжного футболу на Пасічній.

8 травня – День пам’яті та примирення в Україні. З цієї нагоди ГО «Спілка енергетиків – ветеранів АТО» ініціювала благодійний спортивний захід «Мирні ігри ветеранів АТО за добро». Це благодійний турнір з пляжного футболу, що має об’єднати учасників на основі спільних цінностей миру, добра і здорового способу життя. Метою події є не лише зустріч та спілкування побратимів, а й реалізація їхнього бажання робити добрі справи.
Змагання з пляжного футболу відбудуться на піщаному майданчику за адресою вул. Пасічна, 55 за участі 3 аматорських команд. До команди енергетиків-ветеранів АТО «СЕВА» приєднається ТОП-команда керівників АТ «Прикарпаттяобленерго та збірна команда ветеранів АТО міста Івано-Франківська. Спортивна частина передбачає знайомство присутніх з відносно новим для Івано-Франківська видом спорту - пляжним футболом. Учасників чекає захопливий майстер-клас від єдиної в місті спеціалізованої команди з пляжного футболу з НФК «Ураган». Початок змагань о 10:30.
Турнір із зустрічами «кожного з кожним» визначить переможця, проте головна його мета – благодійна. Збір коштів відбуватиметься за рахунок: благодійних внесків учасників турніру та майстер-класу (мінімальний внесок з особи – 50 грн.), розіграшу призів (спорядження для ігор на піску) у благодійній лотереї для глядачів, аукціоні цінних подарунків та продажу саморобних виробів учасницями клубу «Енергетичний хенд-мейд» з АТ «Прикарпаттяобленерго». Частина зібраних коштів піде на лікування важкохворого колеги, частина - на допомогу подружжю госпітальєрів Сергію та Тетяні Мороз. 
Футбольна подія стане однією з ряду заходів АТ «Прикарпаттяобленерго» для допомоги подружжю Мороз. Компанія також придбала 50 квитків АТО на авторський благодійний духовно-патріотичний мюзикл «Розхристана», що відбудеться 29 та 31 травня в Івано-Франківській обласній філармонії. Виручені кошти також будуть передані онкохворим госпітальєрам.