Logo mob
Особистий кабінет

15.05.2018

Енергетики Прикарпаття відкрили новий велосезон

У п’ятницю, 4 травня, учасники профспілкового клубу АТ «Прикарпаттяобленерго» «Крути педалі», менеджери здоров’я та профспілкові активісти компанії здійснили відкриття нового велосезону. У щорічному велопробігу прийняло участь близько 30 учасників із Івано-Франківська та районів.

«До гостинного Товмача» - саме під таким девізом відбувся традиційний для прикарпатських енергетиків велозаїзд. Цьогоріч шлях веломандрівників пролягав через Тлумач, який багатий історичними та культурними цікавинками.
Організатором дійства вже традиційно став корпоративний велоклуб «Крути педалі», який розробив маршрут та забезпечив супровід маршалами. А от найбільшим випробування для енергетичного велодесанту стала спека, від якої учасники захищалися сонцезахисним кремом. Навіть палюче сонце не могло зіпсувати піднесеного настрою роверистів. До труднощів на дорозі підійшли також з гумором: важкий підйом перед Клубівецьким кільцем пройшли пішки. Таким чином велосипедисти здійснили тестування різних груп м'язів, результатами якого задоволеним залишився кожен. Серед нововведень – експрес веломасаж. З метою боротьби із втомою під час зупинок спеціалісти, що представляли медпункт підприємства та «Школу Лідерів», робили велосипедистам 5-хвилинний масаж на спеціальних мобільних кріслах.
Діставшись, до Тлумача учасники велопробігу відвідали пізнавальну екскурсію військово-патріотичним центром «Воїн патріот», де на власні очі моли побачити унікальну колекцію раритетної вогнепальної зброї часів Другої світової війни. А наостанок, енергетики на роверах відвідали колег у філії «Тлумацький РЕМ» та перепочили на мальовничому міському озері. Не обійшлося і без приємних дрібничок. Наприкінці велозаїзду між учасниками відбувся розіграш призів, які залишаться на згадку про «запальну» веломандрівку до тлумацького краю.