Logo mob
Особистий кабінет

15.08.2018

АТ «Прикарпаттяобленерго» - 88 років на вершині

16 серпня  АТ «Прикарпаттяобленерго» відзначатиме День компанії. 88-ий День народження компанії планують відсвяткувати по-особливому  -  підкорюючи карпатські вершини.

 

Щороку святкування Дня народження обленерго має свою особливість. Цьогоріч воно приурочене темі здоров’я, активного способу життя та найздоровіших людей підприємства. У рамках Дня компанії на горі Маковиця відбудеться підведення підсумків унікального проекту «Премія здоров’я», який проводиться в компанії вдруге з метою популяризувати здоровий спосіб життя серед працівників компанії.

Відзнака «Премія Здоров’я», ініційована обласною профспілковою організацією, є унікальною спробою винагородити працівників компанії за дотримання правил здоров’я, присвоївши статус найздоровішого.

Зареєструватись та взяти участь у проекті міг  кожен член профспілки, який не оформляв протягом  року лікарняний листок та не був порушником вимог охорони праці. «Найздоровіших працівників підприємства» обирали на основі показників випробувань, які відбулися 23 червня під час сімейного свята «Здорово літуємо». Під чітким керівництвом менеджерів здоров’я претенденти пройшли три етапи конкурсу, що включали в себе:

1.Анкетування з тестами про основи здорового способу життя.

2.Визначення індексу здоров’я за фізіологічними показниками організму (ріст, вага, тиск, пульс та ін.).

3.«Фізкультурні проби» – елементарні вправи на швидкість, силу та гнучкість.

Імена переможців триматимуть у таємниці до самої церемонії нагородження на Маковиці. Серед претендентів на відзнаку - 64 найздоровіших та найактивніших працівників з усіх підрозділів енергопостачальної компанії. На Маковиці їх очікує інтерактивна гра «Здорово літуємо», пов’язана з активним дозвіллям (туризмом, йогою, хореографією), а також досліди інженерів, виготовлення вітальних листівок до Дня компанії та перевірка знань з електробезпеки.

Також, в рамках Дня компанії, обленерго запропонувало працівникам підрозділів, які не брали участь у «Премії здоров’я», колективно обрати та підкорити одну із карпатських вершин. У компанії вірять, що святкові сходження, приурочені Дню компанії, зміцнять корпоративний дух, згуртують колег та зміцнять дружню атмосферу у колективі.