Logo mob
Особистий кабінет

21.08.2018

На Прикарпатті стартував ХІІ Чемпіонат серед керівного складу енергетичних компаній України «ТОП-ЕНЕРГІЯ»

На 4 дні Прикарпаття стало столицею аматорського футзалу. З 20 по 24 серпня в Івано-Франківську проходитиме ХІІ Чемпіонат серед керівного складу енергетичних компаній України «ТОП-ЕНЕРГІЯ». Поборотися за пальму першості в міні-футболі до міста Франкового прибули 12 команд з усієї України.

Символічно, у ХІІ Чемпіонаті «ТОП-ЕНЕРГІЯ» прийняло участь 12 команд, зокрема керівний склад ПрАТ «Сумиобленерго», ПАТ «Чернігівобленерго», ПАТ «Полтаваобленерго», АТ «Херсонобленерго», ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі», АТ «Хмельницькобленерго», ПрАТ «Київобленерго», АТ «Одесаобленерго», ПрАТ «Рівнеобленерго», АТ «Житомиробленерго», ПрАТ «Львівобленерго»,  а також трикратний чемпіон АТ «Прикарпаттяобленерго».

Оскільки приймаючою стороною аматорського футзального турніру серед топ-менеджерів енергокомпаній України стала команда прикарпатських енергетиків, то й Чемпіонат тематично відбуватиметься у форматі Гуцул-Фесту. Церемонія відкриття ХІІ Чемпіонату «ТОП-ЕНЕРГІЯ» відбулася 20 серпня  у Family park Fazenda на Калуському шосе. Для учасників святкового заходу був передбачений вишиваний дрес-код, а кожну команду на вході зустрічали гуцулки-волонтери. Після офіційної частини учасники дійства прийняли участь у справжньому гуцульському гулянні «Гойра, фестини!», під час якого могли спробувати себе у гончарстві, ковальському мистецтві, приміряти автентичне гуцульське вбрання, а також скуштувати гуцульських наїдків та напоїв.

Змагання відбуватимуться згідно графіку у манежі Коледжу фізвиховання. Перший товариський матч відбудеться вже 21 серпня о 10.00. Розпочнуть марафон футзальних баталій команди ПрАТ «Сумиобленерго» та ПАТ «Чернігівобленерго». А от суперниками команди-орнаізатора Чемпіонату АТ «Прикарпаттяобленерго» на груповому етапі стануть полтавські та житомирські колеги.  

Проте, не одним футболом житимуть учасники ХІІ Чемпіонату з міні-футболу «ТОП-ЕНЕРГІЯ». Впродовж двох днів (21 та 22 серпня) у приміщенні «Промприлад. Реновація» працюватимуть дискусійні майданчики. До участі запрошено спеціалістів та керівників компаній, які в інтерактивному форматі обговорюватимуть нагальні для українських енергокомпаній питання.  Ще одним незвичним нововведенням Чемпіонату «ТОП-ЕНЕРГІЯ» стане товариська зустріч представників команд на піску під назвою «Матч зірок». Матч з пляжного футболу відбуватиметься 23 серпня у спорткомплексі Академії футзалу НФК «Ураган» на вул. Пасічна, 55, що на березі Німецького озера. Тут же буде закладено пам’ятний рокарій «Об'єднані футболом».

Окрім того, програма заходу багата екскурсійними поїздками до мальовничих закутків Карпат. З-посеред великої кількості гірських атракцій по програмі «Карпати кличуть!», кожна команда мала змогу обрати свій індивідуальний маршрут.

Господар ХІІ Чемпіонату «ТОП-ЕНЕРГІЯ» - АТ «Прикарпаттяобленерго» - також запрошує всіх учасників турніру приєднатися до Благодійної естафети спортивних починань для дітей. Стартовим капіталом для реалізації соціальних проектів стануть кошти, виручені в ході благодійного аукціону художніх виробів власного виробництва працівниць компанії (Клуб «Енергетичний хенд-мейд»). .Усі зібрані кошти будуть порівну поділені між компаніями-учасницями. Отримавши скриньку з грошима на урочистому закритті Чемпіонату, кожна компанія бере на себе зобов’язання протягом року організувати благодійний захід та прозвітувати про його виконання. Усі благодійні заходи, пов’язані зі дитячим спортом (змагання, передача спортивного інвентарю, облаштування майданчиків та спортивного обладнання, проведення відкритих тренувань, майстер-класів, зустрічей з діячами спорту тощо).

 

На Прикарпатті стартував ХІІ Чемпіонат серед керівного складу енергетичних компаній України «ТОП-ЕНЕРГІЯ»
На Прикарпатті стартував ХІІ Чемпіонат серед керівного складу енергетичних компаній України «ТОП-ЕНЕРГІЯ»