Logo mob
Особистий кабінет

06.02.2019

Прикарпатські енергетики готові до зустрічі з кандидатами у Президенти

31 березня в Україні відбудуться вибори шостого Президента України. До дня головного всенародного волевиявлення залишилось трохи менше двох місяців. Щоб остаточно визначитися зі своїм вибором, українці уважно вивчають передвиборчі програми кандидатів у Президенти.

Енергетики, які є невід’ємною частиною українського суспільства, також свідомо підходять до обрання нового глави держави. Зважаючи на те, що з настанням періоду передвиборчої агітації до підприємства все частіше звертаються представники від кандидатів у Президенти з проханням організувати зустріч з колективом, керівництвом компанії було прийнято відповідне рішення. Зокрема мова йде про те, що в час передвиборчих перегонів в АТ «Прикарпаттяобленрего» традиційно стартує серія зустрічей кандидатів у Президенти з працівниками підприємства під назвою «Час для політінформації». Така форма зустрічей вироблена не однією виборчою кампанією. Передвиборчі зустрічі можна організувати у робочі дні з вівторка по п’ятницю з 8:10 до 9:00. Місце зустрічей – актові зали філій компанії та центрального офісу. Енергетики звертають увагу на важливий момент таких зустрічей, що зустріч з кандидатами у Президенти є добровільною справою кожного працівника, тому за присутність працівників на таких зустрічах компанія відповідальності не несе.

Для попереднього узгодження деталей візиту на підприємство, просимо телефонувати за номером  59-42-64 , або (050) 434-68-38.