Logo mob
Особистий кабінет

12.08.2019

Енергетики презентували чат-бот у месенджері

Відтепер внесення показників лічильника стало ще зручнішим. АТ «Прикарпаттяобленерго» впровадило новий канал, який економитиме час та зусилля споживача. З 12 серпня кожен, хто має встановлений на смартфоні месенджер може подати показники приладу обліку електроенергії всього у три кліки.

АТ «Прикарпаттяобленерго» дбає про комфорт для своїх клієнтів та впроваджує нові зручні сервіси. Цими днями у компанії презентували новий чат-бот, який дозволить вносити показники лічильника безпосередньо у додатку месенджера. Telegram, Skype – кожен зможе обрати свій улюблений додаток.

«Відтепер, – розповідають у компанії, –  єдине, що потрібно зробити, щоб подати покази спожитої електроенергії, – розблокувати власний смартфон і зайти в Telegram чи Skype. Веріфікація споживача відбувається лише раз з початку користування чат-ботом. Для цього необхідно вказати номер особового рахунку та заводський номер лічильника, який вказаний на щитку-паспорті приладу. Вказані дані  будуть закріплені за даним номером телефону, а потреба щоразу вводити дані клієнта втрачає свою актуальність».

Для того, щоб створити чат з ботом АТ «Прикарпаттяобленерго» слід перейти за посиланням  в Telegram https://t.me/oeifuabot та в Skype https://join.skype.com/bot/d8917b84-b026-45c8-bb84-49107e4e919a. Оператор системи розподілу електроенергії пропонує користувачеві зручний та зрозумілий функціонал. До прикладу, з допомогою чат-боту можна керувати одразу кількома особовими рахунками. А саме, в одному чаті можна вносити показники кількох лічильників. Усі дії користувача фіксуються у пам’яті чат-боту та дублюються в Персональному кабінеті. Тож, переглянути історію подання показів спожитої електроенергії можна без зайвих зусиль в будь-який час. Чат-бот у месенджері – це новий зручний інструмент, який робить життя сучасної людини ще легшим. Більше жодних очікувань у черзі кол-центру, жодних паролів та виснажливого внесення особистих даних. Відтепер подати покази лічильника просто, наче написати повідомлення другу у месенджері. І потрібно для цього лише три кліки в улюбленому додатку для розмов.

Наразі розробники працюють над впровадженням чат-боту в Facebook Messenger та Viber.

До слова, АТ «Прикарпаттяобленерго» закликає споживачів вчасно подавати покази лічильника. На опрацювання до оператора системи розподілу вони мають надійти в період з 20 по 03 число. В іншому випадку, споживач отримає апроксимований рахунок, де вказаний середній показник споживання за останній період. 

Енергетики презентували чат-бот у месенджері
Енергетики презентували чат-бот у месенджері
Енергетики презентували чат-бот у месенджері
Енергетики презентували чат-бот у месенджері
Енергетики презентували чат-бот у месенджері
Енергетики презентували чат-бот у месенджері