Logo mob
Особистий кабінет

19.08.2019

Прикарпатські енергетики провели традиційне родинне свято «Здорово літуємо»

Цьогорічне свято «Здорово літуємо» провели в рамках Дня компанії АТ «Прикарпаттяобленерго». 16 серпня  у спортивно-оздоровчому комплексі «Акваторія» 450 працівників компанії та 400 їхніх дітей зібрались разом, щоб здорово провести час та привітати АТ «Прикарпаттяобленерго» з днем народження.

 

Протягом дня учасники свята  мандрувати за маршрутом 10  здорових локацій. Для дітей працювали спортивна зона – фітнес, хортинг, локація хореографії, мистецька зона, де дітки віртуозно розмальовували солодкі прянички та навчалися робити кумедні фігурки з повітряних кульок, а в зоні краси кожен охочий міг змінити свій зовнішній вигляд чи розмалювати своє обличчя до непізнаваності у локації Аквагрим. Багато цікаво і корисного дізналися юні учасники свята у медичній та мовній локації. Хороший настрій кожному впродовж свята дарували веселі аніматори. Але найбільший ажіотаж  як у дорослих так і в дітей викликала основна локація свята «Здорово літуємо» - відвідування оздоровчо-відпочинкової зони – сауни соляної кімнати, басейну та фітнес-залу. Також, усіх охочих пригощала смачними стравами польова гуцульська кухня.

На згадку про «Здорово літуємо» маленькі учасники свята отримали еко-сумку для покупок, розроблену працівниками АТ «Прикарпаттяобленерго», гру «Безпечна електроенергія» та рамку-магніт для фотографій. Дорослі учасники свята взяли участь у розіграші сімейного відпочинку від партнерів свята – спортивно-оздоровчого комплексу «Акваторія», який гостинно надав свою територію для проведення свята енергетиків.