Logo mob
Особистий кабінет

30.10.2019

АТ «Прикарпаттяобленерго» отримали дві відзнаки  на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2019»

28 жовтня у Києві відбулося підведення підсумків конкурсу  «Найкраще корпоративне медіа України 2019», за результатами якого офіційний сайт компанії та корпоративний календар на 2019 рік вибороли ІІ та ІІІ місце у своїй категорії відповідно.

 

Конкурс «Найкраще корпоративне медіа України» проводиться Асоціацією корпоративних медіа вже чотирнадцять рік поспіль.  Його мета – обмін креативними ідеями та підходами впливу на цільову аудиторію між найкращими корпоративними медіа країни.

У цьому році члени журі, до якого увійшли спеціалісти із видавництв, професіонали в області  реклами, PR та маркетингу з найпопулярніших компаній України, проаналізували 102 проекти у різних категоріях: корпоративний сайт, сторінка компанії в соціальних мережах, корпоративний мобільний додаток, корпоративна газета, журнал, річний звіт, електронне корпоративне видання, корпоративний фільм, корпоративна книга, корпоративний календар, корпоративний  дайджест, корпоративний сувенір, банківська платіжна карта, галузеве видання. Найдостойніші проекти нагородили подарунками, дипломами та відзнаками. «Корпоративне видання, сайт чи інформаційна корпоративна сторінка –це обличчя компанії, показник її комунікації з клієнтом, тому воно повинне вирізнятись професіоналізмом, – переконані організатори конкурсу. – Лише професійність, клієнтоорієнтованість, бажання розвиватись і шукати нові підходи здатні створити медіа, яке справить враження на клієнта. Конкурс дозволяє показати такі якості на конкретних прикладах, навчитись чогось нового, надихнутись на новий ракурс висвітлення бренду».

 

Нагородження переможців традиційно проводилось в рамках бізнес-форуму «Інновації в комунікаціях» у залі для презентацій Radisson Blu Hotel у Києві,  де учасники та члени журі обговорювали  можливі методи взаємодії із аудиторією, обмінювались досвідом, практичними  порадами, ідеями та дієвими засобами.

АТ «Прикарпаттяобленерго» представили на конкурсі свій офіційний сайт (https://oe.if.ua)  та корпоративний календар. Сайту, який енергетики оновили у 2017 році, жюрі присудили ІІ місце серед усіх представлених сайтів «за постійне впровадження інновацій в комунікаціях, зручну навігацію, ергономічність та професіоналізм». А корпоративний календар «Шануємо минуле – оберігаємо майбутнє», на якому була зображена серія картин з стародавніми мотанками молодої Івано-Франківської художниці Марти Пітчук, удостоївся ІІІ місця за «підтримку національних традицій у сучасному естетичному проекті».

 До слова, це не перші нагороди обленерго від Асоціації корпоративних медіа України. Минулого року Асоціація нагородила ІІІ місцем  також офіційну сторінку обленерго у Facеbook. «Нам приємно отримувати нагороди, - зізнаються у відділі інформаційної політики АТ «Прикарпаттяобленерго». – Вони є свідченням того, що сервіси, які ми пропонуємо клієнтам, є зрозумілими і доступними, відповідають сучасним трендам та запитам нашої цільової аудиторії. Звісно, спинятись на досягнутому рано, але тепер ми принаймні знаємо, що рухаємось у правильному напрямку».