Logo mob
Особистий кабінет

24.06.2020

Прикарпатські енергетики планують увімкнути більшість споживачів до кінця доби

Оперативно-виїзні бригади АТ «Прикарпаттяобленерго» весь день роблять усі можливе, щоб ліквідувати аварійні вимкнення, спричинені сильними дощами, що панували над Прикарпаттям понад три доби. Станом на 17: 00 частково без електропостачання залишаються 32 населені пункти області, повністю – 20, але до кінця доби у більшості з них електропостачання відновиться.

 

 

«Сьогодні погодні умови трохи стабілізувались і дозволили нашим бригадам знайти місця пошкоджень та приступити до ремонтних робіт, - каже заступник технічного директора АТ «Прикарпаттяобленерго» Олег Тарантюк. – Ми робимо усе можливе, щоб усунути пошкодження на лініях та підстанціях, тому протягом кількох годин електропостачання в області відновиться, за винятком кількох населених пунктів, де дістатись до місць аварій не дозволяють затоплення. Найскладніша ситуація залишилась у гірських регіонах, але бригадам вдалось дістатись до електроустаткування і розпочати ремонтні роботи».

Також, енергетикам вдалось відновити електропостачання мешканцям багатоквартирних будинків по вул. Хіміків та вул. Тролейбусна в Івано-франківську, де вчора вода затопила щитові у підвалах. Воду з підвалів вдалось викачати, а щитові - відремонтувати.

Серед  населених пунктів, у яких, на жаль сьогодні не вдасться ліквідувати вимкнення, є с. Залуччя Коломийського району, частково м. Галич, с. Дземброня та с. Ясенів Верховинського району, Снідавка та Яворів Косівського району.

 

Енергетики просять вибачення у мешканців цих населених пунктів за тимчасові незручності та просять з розумінням ставитися до ситуації, спричиненої негодою, та набратись терпіння – спеціалісти роблять все можливе, щоб відновити електропостачання. За станом вимкнень можна слідкувати на офіційному сайті компанії http://www.oe.if.ua/, вибравши на карті вимкнень свій регіон.