Logo mob
Особистий кабінет

20.08.2020

Клієнти обленерго мають змогу отримати паспорт точки розподілу онлайн

На офіційному сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» з’явилась можливість сформувати паспорт точки розподілу, підписаний електронно-цифровим підписом відповідальної посадової особи АТ «Прикарпаттяобленерго».



Паспорт точки розподілу – документ, складений оператором системи (обленерго), у якому зазначаються технічні параметри точки підключення споживача: потужність, дозволена до використання, приєднана потужність, ЕІС-коди та інша технічна інформація, необхідна для електрозабезпечення об’єкта споживача за точками розподілу електричної енергії
Щоб отримати Паспорт точки розподілу, клієнту потрібно зайти на сайт компанії  за посиланням www.oe.if.ua/uk, і на стартовій сторінці серед горизонтальних кнопок вибрати кнопку «Паспорт точки розподілу». Кнопка переадресує на сервіс формування паспорту, де клієнту необхідно буде ввести дані особового рахунку та прізвище власника особового рахунку. На екрані висвітлиться таблиця з даними про точку розподілу, а внизу під нею – оранжева кнопка «Сформувати паспорт точки розподілу». Після натискання на неї, на сторінці з’являться посилання на завантаження підписаного документа.
Щоб перевірити статус підписаного документу,  можна скористатись посиланням  https://czo.gov.ua/. 
Паспорт точки розподілу є невід’ємною частиною Договору з розподілу електричної енергії між АТ «Прикарпаттяобленерго» та клієнтами. Якщо наразі у клієнта немає такого документа – він може без зусиль завантажити його на свій комп’ютер.