Logo mob
Особистий кабінет

23.08.2020

З Днем українського прапора та Днем незалежності України!

З Днем українського прапора та Днем незалежності України!

Синьо-жовтий стяг є символом мирного неба над Україною та золотого колосся рідної землі, за які кожен українець готовий віддати життя, які готовий берегти до останнього подиху. Він є найвищою українською святинею, під якою 29 років тому звершилась наша незалежність та закріпилось наше місце на карті світу. Український прапор є свідком усіх наших злетів і падінь, усіх зусиль заради кращого майбутнього.

24 серпня українці святкують не просто день народження країни, в якій живуть. Тоді, у 1991-му ми ідентифікували себе як єдиний народ, задекларували власну Державу, з власною мовою та самобутньою культурою. В той день ми здобули справжній дім, цінність збереження якого в ці буремні роки розуміємо як ніколи.

Шановні прикарпатці!

У ці святкові дні бажаємо Вам великих цілей і безлічі можливостей заради благополуччя України, її розвитку, відновлення тієї живої, рушійної козацької сили, яка приведе нашу горду самостійну державу до розквіту!  Віримо, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити стабільність та повернути спокій та мир на нашу прекрасну землю.

Бажаємо, щоб ваші серця наповнювались гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця була надійною запорукою щасливого майбутнього!