Logo mob
Особистий кабінет

21.10.2020

Подати заяву на приєднання до електромереж АТ «Прикарпаттяобленерго» можна ONLINE!

У зв’язку із карантинними обмеженнями через поширення COVID-19, для зручності та безпеки клієнтів, АТ «Прикарпаттяобленерго» розробило сервіс, що дозволяє отримати послугу приєднання не покидаючи свою оселю. На сайті компанії запропонований сервіс дистанційного прийому документів на приєднання до електромереж або збільшення потужності.

 

«Щомісяця понад 350 клієнтів звертаються в компанію за замовленням послуги приєднання чи збільшення потужності, - кажуть фахівці в обленерго. -  І оскільки для отримання послуги потрібно надати певний перелік документів, декому з клієнтів доводиться повертатися в Центри обслуговування клієнтів кілька разів, щоб донести якийсь з них. Ми вирішили створити сервіс, який дозволить подати заяву на приєднання у зручний для клієнта час та з дому, де усі документи є під рукою, щоб клієнти не витрачали час на черги та дорогу у ЦОК».

Щоб подати заяву на приєднання або збільшення потужності, необхідно зареєструватись у кабінеті користувача, надати персональну інформацію, долучити до заяви необхідні документи та підписати її електронним ключем. Як це зробити?

Крок 1. Реєстрація у кабінеті.

Для цього на сайті компанії https://oe.if.ua/ в розділі «Приєднання» потрібно натиснути на кнопку «Заява на приєднання» або перейти за посиланням https://kabinet.oe.if.ua/personal-office/auth/sign-in та натиснути «Зареєструватися». Для реєстрації потрібно ввести адресу дійсної електронної пошти та пароль для авторизації, поставити відмітку про погодження із Публічним договором про надання послуги приєднання і натиснути на кнопку «Зареєструватись». Після виконання цих дій, на адресу вказаної при реєстрації електронної пошти прийде посилання для підтвердження реєстрації, за яким необхідно перейти.

Крок 2. Заповнення персональної інформації.

Після входу у кабінет користувача в меню кабінету потрібно вибрати від імені кого буде подана заява: юридичної особи чи населення і заповнити електронний бланк персональною інформацією. Коли всі поля інформації будуть заповнені, потрібно натиснути «Зберегти».

Крок 3. Створення заяви.

Для того, щоб швидко сформувати заяву для отримання послуги приєднання, потрібно знати наступну інформацію:

  1. до якої філії територіально належатиме об’єкт.
  2. дані про технічні параметри об’єкта,  номер та дату укладення договору (якщо він є), величина договірної потужності, категорія надійності електрозабезпечення, напруга приєднання (в разі наявності діючого договору про розподіл електричної енергії по об’єкту)

Після заповнення форми, до заяви необхідно долучити сканкопії таких документів:

  1. Ситуаційний план із зазначенням місця розташування електроустановки та викопіювання з топографо-геодезичного плану в масштабі 1:2000(1:1000, 1:500 або 1:200) із зазначенням місця розташування електроустановки, земельної ділянки або прогнозованої точки приєднання (для отримання послуги приєднання)
  2. Копія документа, який підтверджує право власності чи користування цим об'єктом або, за відсутності об'єкта, право власності чи користування земельною ділянкою;
  3. Погодження балансоутримувача (управителя) багатоквартирного житлового будинку (в разі розташування приєднуваних приміщень в складі багатоквартирного житлового будинку) та технічний паспорт на приміщення.
  4. Погодження кооперативу про будівництво електричних мереж на території кооперативу для можливості надання послуги з приєднання ( у разі приєднання до електричних мереж електроустановок об’єкта замовника на земельних ділянках, які розташовані на території дачних та дачно-будівельних кооперативів, садових/садівничих товариств, гаражних/гаражно-будівельних кооперативів).
  5. Копія паспорта або належним чином оформлена довіреність чи інший документ на право укладати та підписувати договір про приєднання, а також подання та отримання документів;
  6. ТЕО (за наявності).

Коли вся необхідна інформація буде надана, потрібно підтвердити надсилання заяви і чекати відповіді на електронну пошту від обленерго – клієнт отримає інформацію про результати розгляду заяви протягом встановленого законодавством терміну.