Logo mob
Особистий кабінет

28.10.2020

Прикарпатські енергетики звертаються до мешканців області!

Насамперед  звернення  стосується викладачів, вчителів, студентів, учнів та їх батьків, а також усіх, хто залишається вдома через карантинні обмеження.

.

Шановні клієнти!

Пандемія COVID- 19 змусила всіх нас пристосовуватись до життя в карантинних умовах. Усі ми переглянули свої виробничі процеси і внесли корективи у власні розклади  та звички. Більше того, ніхто не може спрогнозувати, коли життя увійде у своє звичне русло.

Ми розуміємо, що багато в чому дистанційна робота та навчання залежить від електропостачання. Щоб відсутність електропостачання не втручалась у вашу роботу зненацька, і щоб  кожен із вас міг спланувати її з врахуванням годин відсутності електрики, ми повідомляємо про планові вимкнення електропостачання завчасно, за 10 днів до виконання робіт.

Для вашої зручності, АТ «Прикарпаттяобленерго» здійснює розсилку смс-повідомлень про майбутні знеструмлення. Якщо ви не отримуєте такі повідомлення – зареєструватись на розсилку можна, перейшовши за посиланням: https://goo.gl/G91z1H, або зателефонувати у кол-центр компанії за телефоном:  0 (800) 50-40-20 і повідомити оператору про бажання зареєструватися на розсилку інформаційних повідомлень, залишивши свій номер телефону та номер особового рахунку. Також, дізнатись про планові вимкнення за вашою адресою можна на сайті компанії https://oe.if.ua/ , вибравши на карті вимкнень свій населений пункт та вулицю.

Планові вимкнення електропостачання  відбуваються у зв’язку з ремонтними роботами в електромережах, чисткою трас електроліній чи підключенням нового споживача. Це важлива частина роботи енергетиків, адже саме вони запобігають серйозним аварійним знеструмленням. Наближається зима, яка нерідко супроводжується сильними поривами вітру, налипанням мокрого снігу, низькими температурними режимами, які впливають на роботу трансформаторів та кабелів. Завдяки поточному ремонту ризик аварійних вимкнень, при яких клієнти можуть залишатись без електроенергії по кілька годин, а то й добу, суттєво знижується.

Енергетики просять з розумінням ставитись до відсутності електропостачання під час вимкнень для ремонту в мережах, і отримавши планове повідомлення про знеструмлення, розпланувати свою роботу з врахуванням відсутності світла.