Logo mob
Особистий кабінет

12.02.2021

П’ятеро прикарпатців отримали подарунки від АТ «Прикарпаттяобленерго»

4 лютого завершився розіграш подарунків на сторінці енергетиків в мережі Facebook, в якому взяли участь 847 учасників. Серед них за допомогою онлайн генератора випадкових чисел визначено щасливців, які отримали в подарунок набір енергозберігаючих ламп та корпоративну поліграфію.


 

За умовами конкурсу, щоб стати учасником достатньо було підписатися на оновлення сторінки та позначити у коментарях під постом з умовами двох друзів.

Переможцями в розіграші стали Альона Зеленська, Марта Трощук, Орися Бідак, Любов Магас та Галина Василечко.  Зважаючи на карантинні обмеження, щасливці отримали подарунки поштою.

«Ніхто з моїх рідних не вірив, що виграти у розіграші можливо, але я все таки спробувала і перемогла, - ділиться враженнями переможниця з Івано-Франківська Марта Трощук. – Подарунки вже отримала, і це надзвичайно позитивні емоції. Та й призи потрібні у побуті. Підписка на оновлення сторінки енергетиків теж стала приємним бонусом, бо тепер я отримуватиму новини від обленерго. Зручно, бо інформацію, яка для мене є актуальною, не доведеться шукати, все у Facebook».

 В АТ «Прикарпаттяобленерго» кажуть, що подібні розіграші проводитимуть і надалі: «Активність наших підписників, їх коментарі та реакції, допомагають нам зрозуміти, що є найбільш актуальним та цікавим для наших клієнтів. Розіграші призів –спроба подякувати нашим читачам, Завдяки яким інформування стає більш клієнтоорієнтованим та якісним».