Logo mob
Особистий кабінет

17.02.2021

Енергетики корегують роботу: планових вимкнень у сильні морози не буде

У лютому зима розгулялась не на жарт. Синоптики мало не щодня попереджають про сніги, вітри та значне зниження температури повітря. До прикладу, у ніч на п’ятницю обіцяють, що стовпчик термометра знизиться до -19 градусів за Цельсієм. У зв’язку із погіршенням погодних умов та зниження температурних режимів на території Івано-Франківської області, прикарпатські енергетики вносять корективи у плани проведення планових робіт.

 

Зокрема:

  • при температурі повітря від 10 до -15 градусів морозу проведення ремонтних робіт не повинне перевищувати 4 години, тому усі заплановані роботи проводитимуть з 10:00 до 14:00 години.
  • при температурі повітря, нижчої за 15 градусів морозу планові вимкнення не проводитимуться.

Як правило, графік планових робіт складають завчасно та за 10 днів до їх проведення попереджають споживачів про вимкнення за допомогою СМС-інформування, але повністю врахувати примхи погоди вдається не завжди.

Тому, якщо Вам прийшло повідомлення про проведення ремонтних робіт за Вашою адресою, а у запланований день за вікном -16°, будьте певні - планових вимкнень не буде.

До слова, підписатися на смс-інформування про планові вимкнення можна за посиланням: https://goo.gl/G91z1H , або ж залишивши свій актуальний номер телефону у кол-центрі компанії за номером 0 800 50 40 20. Також за станом вимкнень можна слідкувати на карті вимкнень стартової сторінки сайту АТ «Прикарпаттяобленерго»  https://oe.if.ua/, вибравши свій регіон.