Logo mob
Особистий кабінет

25.03.2021

Новий сервіс подання показників юридичними особами Прикарпаття набирає популярності

Сервіс подання юридичними особами показників через кол-центр на етапі пробного проекту енергетики запустили у січні 2021 року. Сервіс виявився успішним – сотні власників бізнесу вже подають покази лічильника у телефонному режимі. На сьогодні звітувати за спожиті кіловати по телефону можуть юридичні особи Долинського, Тлумацького, Богородчанського, Снятинського, Городенківського, Галицького, Рогатинського, Надвірнянського, Коломийського районів та Яремчанської зони.

 


Подати показники юридичні споживачі цих районів можуть за номером телефону +38 (068) 850 40 20 або 38 (066) 850 40 20  в робочі дні з 08:00 до 18:00, в суботу з 09:00 до 13:00. Показник може подати юридичний споживач,  у якого  договір на розподіл електричної енергії укладений на один об’єкт (один прилад обліку). Період подання показників триватиме ще тиждень, до 1 квітня включно, а прийнятий показник для юридичних осіб цих районів буде зарахований тією датою, якою він поданий. І все це за лічені хвилини, без очікування у чергах.

«Можливість подати показник по телефону значно економить час, а це особливо цінно, коли у тебе бізнес, – розповів Дмитро Король, підприємець із Галича. – З’єднання з оператором триває близько 5-7 секунд, ще 30 секунд йде щоб продиктувати номер договору, вказати район та назвати цифри показника. І все. Це можна робити не відриваючись від бізнес процесів».

З квітня послугу розширять ще на 6 регіонів: Калуський, Рожнятівський, Косівський, Верховинський, Лисецький, та м. Івано-Франківськ. Таким чином, послугою охоплять юридичних споживачів усієї області.

Можливість передати покази лічильника через кол-центр є не єдиним дистанційним способом прозвітувати за спожиту електроенергію. Для тих юридичних осіб, кому зручніще звітувати за допомогою комп’ютера енергетики пропонують скористатися Персональним кабінетом АТ «Прикарпаттяобленерго» (https://my.oe.if.ua/), де можна зручно керувати усіма обліковими рахунками.