Logo mob
Особистий кабінет

13.05.2021

Познайомтесь із «Доброю енергією Франківська»

У Івано-Франківську розпочався сезон безкоштовних екскурсій містом. В рамках цього проекту, 13 червня, історик та краєзнавець Іван Боднарев розкаже мешканцям та гостям міста про те, як у Івано-Франківську зароджувалось світло.

 

Екскурсійний маршрут «Добра енергія Франківська» -  це знайомство із історією електрифікації міста  та із тим, як поява електроенергії впливала на розвиток та модернізацію міста, роботу та дозвілля його мешканців тощо. Екскурсія об’єктами, пов’язаними з електрифікацією міста, допоможе мешканцям та гостям розкрити Івано-Франківськ з нового, незвичного боку, подивитись на звичні споруди з нового ракурсу. Зокрема, екскурсія допоможе дізнатися, де в Івано-Франківську засяяли перші електричні ліхтарі, якою була ціна на електроенергію десятки років тому і коли вперше франківчани побачили кіно зі звуком. Буде цікаво!

До слова, саме на основі цього маршруту енергетиками розроблений 3D-тур на 10 об’єктів, пов’язаних із процесом електрифікації Івано-Франківська.

Про час та місце збору учасників екскурсії додатково буде повідомлено за 6 днів до початку екскурсії на сторінці організаторів у Facebook: https://www.facebook.com/depinvestif або https://www.facebook.com/iftourismoffice/

Про інші екскурсії можна дізнатись за посиланням: https://iftravel.com.ua/news/view/487/.