Logo mob
Особистий кабінет

08.06.2021

 Прикарпатські енергетики вакцинуються від коронавірусу

В АТ «Прикарпаттяобленерго» розпочався перший етап вакцинації працівників компанії, які бажають вакцинуватись від СОVID-19. Станом на 8 червня першу дозу вакцини отримали 305 працівників центрального офісу та філій підприємства. Вакцинувалися прикарпатські енергетики вакциною «CoronaVac» компанії «Sinovac Biotech»

 

«Енергетична галузь має важливе суспільне значення,  праця енергетиків забезпечує безперебійне електропостачання, тому набуття колективного імунітету – особливо важливе як для наших працівників, так і для клієнтів компанії, - розповів Голова Правління товариства Олександр Бубен. – В компанії прийнято рішення забезпечити колектив можливістю провакцинуватись, щоб знизити ризик поширення хвороби серед працівників».

Завдяки вакцинації людство забуло про багато інфекцій, які раніше викликали такі ж пандемії, як зараз  СОVID-19. Тому, енергетики Прикарпаття – за вакцинацію. На сьогодні в АТ «Прикарпаттяобленерго» вже провакцинувалося 240 працівників апарату управління, 19 – філії АТ «Західна» , 22 – філії АТ «Коломийська», 15 - філії АТ «Центральна». Усі провакциновані почувають себе добре.

«Вакцинація була та залишається найефективнішим способом захисту від інфекційних захворювань. І хоча у кожного різна позиція з приводу вакцинації проти коронавірусу, ми розуміємо, що це єдиний спосіб швидко повернути життя та виробничі процеси у звичне русло», – кажуть у компанії.

До кінця тижня  будуть провакциновані працівники з решти чотирьох філій підприємства.