Logo mob
Особистий кабінет

18.06.2021

В татусів-енергетиків свій оберіг

В АТ «Прикарпаттяобленерго» підвели підсумки творчого корпоративного проекту «Створи для батька оберіг», присвяченого Дню батька.

В творчій події взяло участь 26 дітей, працівників центрального офісу та філій. Наймолодшому учаснику – 2 рочки, найстаршому – 15 років.

«Татусі-енергетики  - особливі люди, - розповідають організатори заходу. - Завдяки їхньому професіоналізму у наших домівках затишно і світло, але їхня праця дуже небезпечна, бо щодня вони працюють з електричним струмом, у зоні ризику. Вони професіонали своєї справи, знають усе про струм, дотримуються правил безпеки, але ніколи не буде зайвим нагадати їм, щоб були уважними, пильними, обачними, коли працюють з електрообладнанням.»

Свої побажання і слова любові та турботи учасники творчого проекту виразили в оригінальний спосіб – намалювали малюнки, у яких нагадали своїм батькам про головні правила безпечної праці, побажали їм щасливого і безпечного проводження на роботі, щоб поверталися додому живими, без травм і радісними.

Що не кажіть, а кожен малюнок – це символічна листівка-оберіг, заряджена частинками щирої дитячої любові.

Роботи учасників представлені на символічній виставці у центральному офісі. Кожен учасник отримав відзнаку – подарунковий сертифікат магазину «Правильна канцелярія». А роботи учасників, які найкраще розкрили тему та передали ідею проекту, будуть використані в оформленні профілактичних плакатів з охорони праці.