Logo mob
Особистий кабінет

13.08.2021

В  АТ «Прикарпаттяобленерго» стала доступною послуга заміни автоматичних вимикачів

Послугу можна замовити у диспетчера кол-центру компанії за номером (068) 850-40-20.

 

Автоматичний вимикач, або як кажуть в народі, «автомат» – захисний прилад, що спрацьовує від короткого замикання або теплового навантаження лінії до якої підключений. Як правило, такий прилад є кожному домі. Потреба у його заміні виникає тоді, коли прилад виходить із ладу, морально застаріє або ж власник хоче замінити його на новіший під час ремонту або заміни внутрішньоквартирної чи будинкової мережі.

Щоб замовити послугу заміни автомата, власнику житла необхідно зателефонувати за номером (068) 850-40-20, повідомити диспетчеру номер особового рахунку та спитати про заміну автоматів. Диспетчери приймають заявки з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00 год та в суботу 9:00 до 13:00 год.

Послуга поширюється на роботи із заміни автоматів, але не на самі прилади. Автомат доведеться купити самостійно. На основі даних про технічні якості внутрішньобудинкової мережі, оператор диспетчер  кол-центру підкаже характеристики, яким повинен відповідати придбаний автоматичний вимикач. Також, фахівець кол-центру надішле реквізити для оплати послуги заміни автоматів та розрахує ціну послуги. Вартість буде розрахована залежно від типу автомату, віддаленості місця розташування електроустановки споживача тощо.

Заявка виконується протягом 5 робочих днів з дня оплати послуги. Протягом цього часу із заявником зв’яжеться фахівець філії, щоб узгодити дату та час виконання робіт. Послуга доступна на території усієї області.

В  АТ «Прикарпаттяобленерго» стала доступною послуга заміни автоматичних вимикачів
В  АТ «Прикарпаттяобленерго» стала доступною послуга заміни автоматичних вимикачів