Logo mob
Особистий кабінет

07.10.2021

До уваги мешканців Івано-Франківська!

У с. Крихівці триває масштабна реконструкція підстанції. Зараз роботи увійшли в свою найактивнішу фазу. Це може стати причиною тимчасового погіршення електропостачання у мешканців села та південної частини Івано-Франківська.

Зараз на підстанції замінюють все обладнання, починаючи  від 10кВ, 35 кВ та 110кВ . У зв’язку із цим, а також через ріст навантаження на електромережі через початок опалювального сезону,  в електромережах мешканців міста, які проживають на вулицях Мазепи, Довженка, Петлюри, Національної Гвардії та прилеглих вуличок, мікрорайонів «БАМ» та «Калинова Слобода», а також частини середмістя Івано-Франківська, с. Крихівці можуть спостерігатись зниження напруги та перебої в електропостачанні.

Ці незручності будуть тимчасовими – реконструкцію планують  завершити до кінця 2021 року. Довготривалих планових вимкнень в мережах цієї частини міста до кінця року обіцяють не проводити.

АТ «Прикарпаттяобленерго просить з розумінням ставитись до тимчасової ситуації, адже в результаті ремонт на підстанції забезпечить якісну напругу навіть в час найактивнішого використання електроенергії, дасть змогу приєднувати до електромереж нових споживачів, знизити рівень аварійних вимкнень, пришвидшити час їх ліквідації.

До уваги мешканців Івано-Франківська!
До уваги мешканців Івано-Франківська!