Logo mob
Особистий кабінет

11.10.2021

Бігунів з «Прикарпаттяобленерго» – знову найбільше!

Увосьме енергорозподільча компанія виставила команду для участі у Франківському Півмарафоні.10 жовтня 2021 року енергетики побили власний рекорд, створивши наймасовішу команду: з 700 учасників найяскравішої спортивної події майже 100 були з АТ «Прикарпаттяобленерго». Енергетиків вирізняли яскраві лаймові футболки із девізом «Біг розправить наші крила». Понад 40 бігунів взяло участь у благодійному забігу 2 км, 17 – подолали «десятку», 25 – пробігли «п’ятірку» і ще 5 – отримали колоритну медаль за «половинку».

 

Такому масовому виступу 10 жовтня передував тренувальний виклик з обов’язковими звітами про свої пробіжки. У 2020 році це був челендж «50 днів набігаємо кілометри!», а в 2021 – «3х7: Побігли вже!». Профком як організатор бігової Енергокоманди з 13 вересня оголосив 3 тижні активних тренувань. Кожен із понад 90 зареєстрованих на спортивну подію долучився до тренувального виклику для того, щоб отримати командну футболку та свій стартовий номер на обрану дистанцію 2 км, 5 км, 10 км або 21 км. Для зарахування участі хоча б раз на 7 днів кожен та кожна мав надати звіт зі своєї пробіжки у групі в Телеграм. Щотижня до 3 жовтня відбувалося визначення та відзначення найактивніших бігунів на кожній дистанції, а також розіграш призів серед усіх учасників тренувань.

Проте найочікуваніша частина підготовки Енергокоманди до Франківського Півмарафону – це зустрічі бігунів та спільні тренування. У 2021 році вони двічі зустрічалися на спільних тренуваннях. У серпні тренування «Основи бігу для початківців» провели на базі центрального офісу. У вересні «Як правильно готуватися до бігових змагань» у СК АФ НФК «Ураган» у Пасічній. Обидва рази наставниками для енергетиків ставало подружжя Оксани та Володимира Юрчуків. Тренери та співзасновники відомого по всій Україні бігового клубу Gutsul Running Club є визнаними спортсменами - майстрами спорту України з легкої атлетики, рекордсменами з гірського бігу та марафону. Тож хто, як не вони, можуть і тренування якісно провести, і навчити техніці бігу, і відповісти на всі запитання енергетиків? Тому до події 10 жовтня учасники підійшли підготовлені.

«Інша риса, яка виділяє наших енергетичних бігунів – добрі справи, - розповідає голова профкому Ольга Тишко. - Якщо минулого року #добрі_бігуни_ОЕ збирали кошти на влаштування на вулиці Шевченка фонтанів для питної води, то цього разу поєднали тренування з акцією «Біжу з Вірою!». Її мета – фінансово та морально підтримати хвору землячку Віру Бочкур. Для цього профком підраховував, подвоював усі набігані на тренуваннях кілометри і перетворював їх у гривні. На всю суму ми закупили еко-торби від Віри Бочкур та щотижня розігрували ці чудові мотиваційні шопери серед учасників команди».

 

Бігунів з «Прикарпаттяобленерго» – знову найбільше!
Бігунів з «Прикарпаттяобленерго» – знову найбільше!
Бігунів з «Прикарпаттяобленерго» – знову найбільше!
Бігунів з «Прикарпаттяобленерго» – знову найбільше!