Logo mob
Особистий кабінет

05.11.2021

Дізнатись причину відсутності електроенергії тепер можна у Viber!

Прикарпатські енергетики презентували новий сервіс для своїх клієнтів. Тепер дізнатись про причину відсутності електроенергії та повідомити про вимкнення можна за лічені хвилини через Viber-бот обленерго. Без дзвінка у кол-центр та очікування на з’єднання.

 

У меню Viber-бота АТ «Прикарпаттяобленерго» з’явилась нова функція – кнопка «Відсутнє світло» за допомогою якої можна з’ясувати причину відсутності електроенергії або повідомити про знеструмлення.

Щоб скористатись кнопкою клієнту компанії необхідно бути зареєстрованим у Viber-боті. Для реєстрації потрібно перейти за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0.

Цей сервіс був розроблений для того, щоб клієнти компанії швидко та безперешкодно могли з’ясувати, чому у їхньому домі відсутнє світло. «Коли зникає світло, найчастіше прикарпатці намагаються з’ясувати причину у кол-центрі компанії. Коли аварійні вимкнення є масовими або ж коли період подання показників у розпалі, створюється черга і з’єднання із оператором кол-центру може зайняти час, - розповідає Наталя Пазюк, директор з якості обслуговування клієнтів обленерго. – За допомогою нового сервісу клієнт може дізнатись причину відсутності світла та орієнтовний час відновлення електропостачання у кілька кліків у телефоні: якщо за його адресою є планове вимкнення або ж зареєстрована аварійна ситуація, то після вибору кнопки «Відсутнє світло» він одразу отримає відповідну інформацію з уточненням про час відновлення електропостачання.  Якщо ж вимкнень за адресою не зареєстровано, але світла немає, клієнт може зареєструвати заявку про відсутність електроенергії у тому ж сервісі. Заявка надійде одразу диспетчерам компанії для опрацювання. Це зручно, швидко та актуально, оскільки зараз більшість прикарпатців є користувачамиViber».