Logo mob
Особистий кабінет

23.12.2021

АТ «Прикарпаттяобленерго» визнано бізнесом, що змінює країну

22 грудня у Києві відбулась конференція «Бізнес, що змінює країну» та церемонія нагородження переможців XII Конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності.  Проєкт АТ «Прикарпаттяобленерго» отримав перемогу у номінації «Бізнес, що змотивував до вакцинації».

 

Дванадцятий рік поспіль експертна організація CSR Ukraine за підтримки компанії EY збирає практики українських компанії з корпоративної соціальної відповідальності. Темою цьогорічного Конкурсу є «Внесок бізнесу в Цілі сталого розвитку». У 2021 році на Конкурс було подано 83 проекти від 45 компаній у 17-ьох номінаціях, що були оцінені міжнародними КСВ-експертами, експертами УКФ та учасниками конкурсу.

АТ «Прикарпаттяобленерго» представляло свої проєкти у двох номінаціях:

  • проєкт із сортування відходів «Зелена ТУСА» в номінації «Відповідальне споживання та виробництво», який був відзначений компаніями-учасницями конференції, але уступив першість конкуренту – компанії «МЕТРО»
  • проєкт «Внесок в боротьбу з пандемією» в номінації  «Бізнес, що змотивував до вакцинації» (приватний бізнес), який виборов головну відзнаку у цій номінації за результатами оцінки Міністерства охорони здоров’я.

Номінація «Бізнес, що змотивував до вакцинації» оголошувалась у 2021 році вперше, і відразу стала найчисельнішою. У ній АТ «Прикарпаттяобленерго» змагалось із ще 12-ма кейсами компаній. Компанія по вакцинації прикарпатських енергетиків виявилась найбільш результативною: відсоток вакцинованих працівників підприємства станом на кінець жовтня 2021 року складав 92%, завдяки реалізації  чіткого і конкретного шляху мотивації персоналу до щеплення. Цих результатів підприємство змогло досягти використовуючи комплексний підхід до проблеми боротьби з COVID-19. В сукупності були використані усі можливі методи інформування, заохочення та сприяння персоналу підприємства, завдяки чому виробнича ситуація залишається контрольованою, досягнуто колективного імунітету, а компанію з вакцинування можна з впевненістю визнати успішною.

Фахівці Міністерства охорони здоров’я високо оцінили кейс прикарпатський енергетиків, присудивши найвищу нагороду серед приватного бізнесу.