Logo mob
Особистий кабінет

31.01.2022

Прикарпатські енергетики ліквідовують наслідки негоди

Станом на 10:30  повністю без електропостачання залишаються 3 населених пункти області: с. Мостище (Калущина), Добровляни, Колодіїївка (Тисмениччина). Частково знеструмлені вулиці м. Калуш, м. Снятин та с. Джурів.  Також зафіксовані вимкнення у мережах 0,4 кВ, їх перелік – у таблиці нижче.

 

Дві доби над Прикарпаттям панує сильний вітер. Шквалисті пориви стали причиною відсутності електропостачання в області.

Найпоширенішими причинами аварійних ситуацій є обриви на лініях через падіння гілок та дерев на проводи ліній електропередачі та обриви проводів через сильний вітер, який подекуди сягав 35 м/с. На місцях аварій працюють бригади енергетиків, які роблять усе можливе, щоб світло повернулось у кожну домівку до кінця світлового дня, але синоптики прогнозують збереження складних погодних умов ще на кілька днів, що може уповільнити ліквідацію аварійних знеструмлень для бригад, а також спричинити нові аварійні ситуації.

АТ «Прикарпаттяобленерго» просить з розумінням поставитись до вимкнень у зв’язку зі складними погодними умовами. Бригади забезпечені усім необхідним і посилено працюють над відновленням електропостачання.  Оскільки вимкнення можуть зачепити багато районів, телефонні лінії кол-центру компанії можуть бути перенавантажені. Дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії https://oe.if.ua, вибравши свій регіон на карті вимкнень або ж у чат-боті обленерго у Viber за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0. Зберігайте спокій та бережіть себе! У негоду тримайтеся осторонь ліній електропередачі та підстанцій, у жодному разі не намагайтесь ліквідувати аварійну ситуацію самостійно! Це небезпечно для Вашого життя.

У випадку виявлення обірваного проводу, пошкодженої підстанції тощо – телефонуйте у кол-центр обленерго або пишіть у приватні повідомлення офіційної сторінки обленерго у Фейсбук: https://www.facebook.com/oe.if.ua

 

Філія

Перелік населених пунктів, у яких зафіксовані вимкнення по 0,4 кВ

 

1

Івано-Франківський РЕМ

вул., вул.Витвицького, вул.Галицька, вул.Горбачевського, вул.Загвіздянська, вул.Калуське шоссе, вул.Нечуй-Левицького, вул.Пасічна, вул.Помаранчева, вул.Тролейбусна, вул.Федьковича, вул.Целевича, вул.Ціолковського.

 

2

Богородчанський РЕМ

Іваниківка, Дзвиняч, Скобичівка, Старі Богородчани.

 

3

Верховинський РЕМ

Ільці, Верховина, Красник.

 

4

Галицький РЕМ

Бринь, Дубівці, Колодіїв, Пукасівці.

 

5

Городенківський РЕМ

Олієво-Королівка, Росохач.

 

6

Долинський РЕМ

Белеїв, Велика Тур'я, Княжолука, Надіїв, Новоселиця, Сенечів.

 

7

Калуський РЕМ

Боднарів, Гуменів, Добровляни, Довгий Войнилів, Завій, Кадобна, Калуш, Лука, Негівці, Підмихайля, Тужилів.

 

8

Коломийський МРЕМ

Великий Ключів, Верхній Вербіж, Спас.

 

9

Косівський РЕМ

Кути, Микитинці, Нижній Березів, Річка, Середній Березів.

 

10

Лисецький РЕМ

Єзупіль, Івано-Франківськ, Вовчинець, Вільшаниця, Добровляни, Клубівці, Клузів, Колодіївка, Красилівка, Марківці, Одаї, Павлівка, Підпечери, Рибне, Слобідка, Старі Кривотули, Терновиця, Тисмениця, Угринів, Хом'яківка, Чорнолізці, Ямниця.

 

11

Надвірнянський РЕМ

Гаврилівка, Ланчин, Пасічна, Перерісль, Саджавка, Тисменичани.

 

12

Рожнятівський РЕМ

Берлоги, Вербівка, Закерничне, Камінь, Красне, Креховичі, Небилів, Перегінське, Рожнятів.

 

13

Снятинський РЕМ

Бучачки, Джурів, Заболотів, Кулачківці, Снятин, Троїця.

 

14

Тлумацький РЕМ

Гончарів, Гостів.

 

15

Яремчанський РЕМ

Микуличин, Яблуниця.

 
       

 

 

вимкнення