Logo mob
Особистий кабінет

24.03.2022

Свіжі наслідки спалювання трави

Хто б міг подумати, що під час війни західні області будуть мати ще один фронт - паліїв трави. І хоча про небезпеку та відповідальність кричать усі можливі служби та джерела, до населення чомусь ніяк не дійде.

 

 

Як приклад, вчора в с.ВербовецьКосівського району внаслідок підпалу сухостою, зайнявся горіх і впав на проводи лінії 10 кВ приєднання «Вербовець».

Як наслідок - пошкоджено троверзу та обірвано проводи лінії. Через поломки без електроенергії залишилось три села: с.Вербовець. с.Смодне та с.Старий Косів. На щастя, відновити електропостачання мешканцям вдалось оперативно, за допомогою резервного живлення, але усувати пошкодження бригада обленерго була змушена до пізнього вечора.

 

Лише цього місяця через таке «хазяйнування» двічі за тиждень в області населення залишалось без електроенергії! Все це -  і без того в нелегкий час воєнного стану.

 

Кожен підпал-це відволікаєте спецслужб від справді важливої роботи, витрачання їхніхресурсів, які при сьогоднішній ситуації є обмеженими. Ніякі господарські роботи цього не варті.

 

Якщо ж ви є свідком пожежі поблизу підстанцій чи ліній електропередач – телефонуйте в кол-центр компанії – 0 800 50 40 20 чи пишіть повідомлення на офіційну сторінку «Прикарпаттяобленерго» у Facebook!

Свіжі наслідки спалювання трави
Свіжі наслідки спалювання трави