Logo mob
Особистий кабінет

28.04.2022

Офіційне повідомлення: АТ «Прикарпаттяобленерго» тимчасово закриває загальний доступ до вразливої інформації.

У зв’язку із додатковими роз’ясненнями органів державної влади стосовно інформування споживачів про аварійні та планові відключення, на сайті компанії тимчасово недоступні сервіси із загальнодоступною інформацією про відключення в електромережах.

 

До вразливої інформації, яка може посприяти ворогу України, віднесена Інтерактивна карта вимкнень, інформація про планові та аварійні відключення, ремонтні роботи. Також АТ «Прикарпаттяобленерго» тимчасово не публікуватиме оголошення про планові ремонти на сайті та офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Відтепер дізнатись про планові ремонти та аварійні відключення можна буде лише в сервісах, у яких передбачена ідентифікація користувача:

• у чат-боті АТ «Прикарпаттяобленерго» у вайбер за посиланням:https://cutt.ly/hRArBD0 , у якому також можна залишити заявку про відсутність електропостачання.

• у кол-центрі обленерго — 0 800 50 40 20 та 0342 59 40 20

До слова, у випадку, якщо Ваш номер вже зафіксований у системі, програма автоматично повідомить про аварійне відключення під час додзвону. Про планові відключення компанія повідомляє клієнтів, номер яких є у системі, за допомогою повідомлення.

Вибачте за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння! Працюємо на перемогу!