Logo mob
Особистий кабінет

28.04.2022

АТ «Прикарпаттяобленерго» просить  про сприяння

Із 29 квітня розпочався період передачі показів електролічильників, який триватиме до 3 травня. І дуже важливо, що б клієнти компанії передавали покази лічильника.

. Протягом квітня чимало споживачів звернулося до компанії із питанням чому покази електролічильників, які надійшли їм у квитанціях, не збігаються із поточними. Причина проста – минулого місяця дехто із клієнтів не передали показів взагалі. Хтось перебував далеко від дому, хтось забув, а хтось вирішив, що це не на часі.  Однак, у компанії нагадують, що якщо покази не передані або передані невчасно, згідно з Кодексом комерційного обліку електричної енергії, фактичний обсяг розподілу та споживання електричної енергії за розрахунковий місяць визначається розрахунковим шляхом за значенням середньодобового обсягу споживання. Тож, щоб споживачам не довелося платити за неспожиті кіловат-години, потрібно одне – вчасно передати покази!

 

АТ «Прикарпаттяобленерго» подбало, щоб кожному споживачу передавати показник було зручно та легко.

Подати показник можна:

  • Через «Персональний кабінет споживача» на сайті – https://my.oe.if.ua/  .
  • За допомогою чатботу у Viber – https://cutt.ly/hRArBD0
  • За допомогою чатботу  на сайті – www.oe.if.ua
  • За допомогою чатботу у Telegram – t.me/oeifuabot  
  • Через голосове меню колцентру. Клієнту достатньо зателефонувати в колцентр #Прикарпаттяобленерго за номером 0 800-50-40-20 або (0342)-59-40-20, керуючись голосовими підказками, натиснути на кнопку «2» та продиктувати показник. Послуга доступна цілодобово, тому можна подати покази без зусиль та в будь-який зручний для нього час!

 

АТ «Прикарпаттяобленерго звертається до клієнтів: «Будемо дуже вдячні, якщо ви скористаєтесь одним із цих способів передачі показів уже сьогодні! Цим ви допоможете нам отримати реальні покази електролічильників, а також убезпечите себе від невиправданих рахунків. Давайте співпрацювати і надалі!»