Logo mob
Особистий кабінет

23.06.2022

До уваги клієнтів – консультації з енергопостачання за новою адресою

Відтепер інформаційно-консультаційний центр «Прикарпаттяобленерго» приймає відвідувачів за новою адресою – вулиця Надрічна 4Б, офіс 2, у приміщенні Центру обслуговування клієнтів. Графік прийому відвідувачів не змінився – щодня з 8 ранку до 17:15, з обідом з 13:00 до 14:00, та у п’ятницю – з 8:00 до 16:00.

 

Звернувшись до ІКЦ, клієнт має змогу на особистому прийомі отримати безкоштовну консультацію із застосування чинного законодавства України в галузі енергетики, Правил роздрібного ринку електричної енергії, Кодексу системи розподілу, Кодексу комерційного обліку електричної енергії. Окрім цього, проконсультуватися з питань якості електричної енергії, укладання договорів, вияснити всі моменти з купівлі, експлуатації та обслуговування приладів обліку електроенергії.

Варто взяти на замітку, що при ІКЦ працює «телефон довіри» - (0342) 59-45-45. За цим номером можна анонімно подати інформацію про крадіжки майна або електрообладнання  «Прикарпаттяобленерго», фактів розкрадання електроенергії, порушення прав споживачів або неправомірних дій працівників Товариства.

Для зручності клієнтів компанії, фахівці ІКЦ надають інформацію та консультації не лише на особистому прийомі, проконсультуватися можна і в телефонному режимі, а скаргу чи запитання можна відправити у письмовому зверненні на електронну пошту Центру. Вся необхідна контактна інформація є на сайті компанії www.oe.if.uaв меню у рубриці Контакти, розділ – Про роботу ІКЦ.