Logo mob
Особистий кабінет

15.08.2022

«Прикарпаттяобленерго» свої 92 роки зустрічає з оновленим брендом

16 серпня АТ «Прикарпаттяобленерго» відзначатиме  річницю своєї історії, яка розпочалася 92 роки тому, коли перша міська електростанція, попередниця компанії, видала промисловий струм. У новий рік розподільча компанія заходить з оновленим брендом.

 

Робота над ребрендингом розпочалася ще в минулому році. До творчого процесу залучили фахівців дизайн-студії «Брендарі». Передумовою рішення про оновлення бренду стали зміни в самій компанії.  «Попередньому бренду вже двадцять років. За два десятиліття на підприємстві відбулися зміни, зумовлені часом, зовнішніми обставинами, - розповідає Голова Правління Олександр Бубен. – Змінилася структура підприємства, зокрема відбулося об’єднання філій, реорганізація на енергетичному ринку за видами діяльності, діджиталізація послуг для клієнтів, розвиток комунікації у соціальних мережах. Незважаючи на солідний історичний вік компанії, зараз ми почуваємося молодими і прогресивними.  Одним словом -  ми змінилися, стали інші».

В оновленому бренді помітні візуальні зміни в логотипі, шрифтах, в загальній подачі корпоративного стилю. Незмінною залишилася кольорова гамма, яка використовується у візуальному дизайні бренду – основними кольорами і надалі буде оранжевий та білий колір. Як супутній колір, дизайнери запропонували фіолетовий та блакитний, які доповнять корпоративний стиль бренду не лише візуально, але і емоційно. «Новий бренд «Прикарпаттяобленерго» став більш дружнім, теплим та говіркішим, - так пояснюють свою роботу «Брендарі». Стиль базується на фірмовому помаранчевому кольорі та декількох яскравих допоміжних кольорах. За основу нового стилю взяли попередній  логотип, яким компанія користувалась понад 20 років. До гарної впізнаваності та традицій додається нова молода енергія».

Зміни торкнулися і слогану компанії. Не потрібно зайвих слів, бо з «Прикарпаттяобленерго» - Завжди світліше! Тож свої 92 роки «Прикарпаттяобленерго» зустрічає в оновленому стилі і з однією мрією на всіх – швидкої ПЕРЕМОГИ!