Logo mob
Особистий кабінет

08.09.2022

Прикарпатські енергетики проведуть благодійні «Вуличні ігри & торги»

9 вересня на території адмінкорпусу АТ «Прикарпаттяобленерго» відбудеться акція «Вуличні ігри & торги». В її рамках в обідню перерву на корті пройдуть благодійний ярмарок та другий турнір з баскетболу 3х3. Девіз події: «Виробляй, продавай, вигравай!»

 

«Десять підрозділів з філій та офісу, які заявили команди на участь у змаганнях зі стритболу, виставлять намети для торгівлі виробленою або зібраною продукцією та для проведення цікавих майстер-класів. У кожній з 3 груп команда, чий намет виторгує з 12 до 14 години найбільшу суму коштів, отримає додаткове очко до залікових. Чудова мотивація виторгувати більше, - розповідає Ольга Тишко, голова профспілкового комітету компанії.- Серед товарів буде багато продуктів: гриби сушені та мариновані, язик з квасолею, тушонка та паштет, інша домашня консервація; свіжі мед та фрукти; апетитна домашня випічка, патріотичні пряники, напої. Привезуть колеги на продаж і сувеніри: символічні браслети, ангелики, прикраси та інші вироби ручної роботи. На ярмарку можна буде придбати і корпоративну продукцію, зокрема з оновленим логотипом. Окрім торгів, будуть майстер-класи з плетіння з ниток браслета-оберега, виготовлення ляльки-мотанки Зернянки, а також з ліплення глини та роботи з гончарним колом. Також усі охочі зможуть скористатися колоритною гуцульською фотозоною». Тож у п’ятницю в обідній час на підприємстві усі будуть грати, продавати і купувати, щоб помагати ЗСУ перемагати.

Усі кошти, отримані під час торгів та ігор, будуть спрямовані на виконання запитів колег-енергетиків у ЗСУ: зимове взуття, автономні обігрівачі, зимові спальники і намети, утеплений одяг тощо.