Logo mob
Особистий кабінет

02 Травня 2023, 09:39

Енергетики запрошують долучитись до благодійного забігу

Прикарпатські енергетики готують команду на Пробіг слідами Галицької Трансверсальної залізниці. П’ятий ювілейний меморіальний пробіг відбудеться 21 травня 2023 року. Його мета спортивна, просвітницька та благодійна – залучення до бігу, придбання квадрокоптера Mavic-3 для Прикарпатської бригади ТРО та відновлення залізничного сполучення між Івано-Франківськом і Тернополем.

 

Колектив АТ «Прикарпаттяобленерго» славиться своїми біговими традиціями. Однак зараз до команди енергетичних бігунів зареєструвалося значно менше учасників. У профкомі пояснюють, що причина не так у воєнному стані, як у  тому, що цього разу немає коротких дистанцій.  Бігунам пропонують маршрути до Нижнева довжиною від 9,5 км (із с.Олешів Тлумацького району) до 34 км (від залізничної станції Хриплин).

Кинути спортивний виклик рельєфній місцині наважилися 13 енергетиків: 12 долатимуть умовну «десятку», а 1 сміливець – «шістнадцятку». Підготовка до травневого забігу активно триває з початку квітня. Про свої тренувальні здобутки затяті бігуни розповідають у групі та в корпоративних медіа.

Енергетики кидають виклик колективам підприємств Прикарпаття та запрошують пробігтись мальовничими доріжками рідного краю з великою місією – купити бойовий дрон для ЗСУ

Зареєструватись на благодійний забіг можна за посиланням: https://vsiprobihy.org/race/1938