Logo mob
Особистий кабінет

05 Травня 2023, 11:00

В м. Коломия тривають планові роботи на повітряній лінії електропередачі

Фахівці підрядної організації, що займається технічним переснащенням лінії електропередачі в центрі міста, провели підготовчі та перейшли до основних робіт. Вже менш як за місяць мешканці та бізнес центральної частини Коломиї отримають сучасну та надійну лінії електропостачання.


Нагадуємо, що ремонт буде супроводжуватись плановими вимкненнями у робочі дні, але нагородою за тимчасові незручності буде більш надійне електропостачання у майбутньому. Лінія буде прокладена із застосуванням самоутримних ізольованих проводів – СІП. Нові лінії будуть набагато стійкіші проти сили вітру чи падіння гілок, а якщо під час буревію СІП і порветься, то ризик від нього для життя людини значно нижчий, ніж від старого оголеного проводу. Окрім того підвищиться якість електропостачання та стан напруги через більше січення проводу СІП та кращу пропускну здатність. Це дуже важливо для центральної частини міста, яке активно розвивається.
Інформацію про дати планових вимкнень, пов’язаних із ремонтом на лінії, та орієнтовний час відновлення електропостачання за адресою можна отримати на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» під кнопкою «Немає світла» : https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table  або в чат-боті компанії у Viber https://chats.viber.com/oeifuabot/ .