Logo mob
Особистий кабінет

10 Травня 2023, 07:34

Офіційно: інформація про введення графіків відключення споживачів - ФЕЙК!

Останніми днями у деяких ЗМІ шириться недостовірна інформація про нібито введення у травні графіків обмежень постачання електроенергії побутовим споживачам. Міністерство енергетики України офіційно заявило, що ця інформація не відповідає дійсності! Введення жодних графіків обмежень постачання електроенергії наразі не планується.

«Майже три місяці, незважаючи на терор ворога і обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури, енергосистема працює, повністю забезпечуючи споживання. Завдяки злагодженій роботі усіх видів генерації вдалося скасувати обмеження постачання електроенергії споживачам», - зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Очільник Міненерго відзначив, що зараз триває активна підготовка енергосистеми до нового опалювального сезону. Зокрема, Міністерством енергетики спільно з усіма енергетичним компаніями країни, що генерують, передають та розподіляють електроенергію, складено оптимізований графік ремонтів. Наразі відключення споживачів від електропостачання можуть відбуватися виключно внаслідок пошкодження російськими окупантами об’єктів генерації і мережевої інфраструктури.

Шановні прикарпатці! Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. У випадку застосування обмежень електропостачання на території Івано-Франківської області чи будь-яких інших змін в роботі енергосистеми, АТ «Прикарпаттяобленерго» повідомлятиме на своїх інформаційних сторінках:

  1. Сайт компанії: https://oe.if.ua/uk .
  2. Сторінка компанії у Facebook: https://www.facebook.com/oe.if.ua
  3. Інформаційні канали у Viber http://surl.li/gpxos  та Telegram https://t.me/prykarpattyaoblenergo_official