Logo mob
Особистий кабінет

18 Травня 2023, 11:03

Прикарпатські енергетики презентували корпоративний шеврон

Колектив АТ «Прикарпаттяобленерго» традиційно долучились до Всесвітнього дня вишиванки, який в цьому році відзначають під гаслом « Вишиванка – це любов! Вишивати – оберігати, вірити, чекати»

 

Цього року Всесвітній день вишиванки припадає на 18 травня – День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, а також 18-20 травня – річниця виходу українських захисників із Азовсталі. В компанії було прийнято рішення гучних заходів не проводити, зосередитись на внутрішньому розумінні цінності вишитої сорочки та на тому, за що і кому в цей день хочеться щиро подякувати.  Під час обідньої перерви в центральному офісі компанії казали «дякую»: вручали відзнаки колективам та найвідданішим учасникам ініціативи «Одноденний заробіток - на армію», дякували активним волонтерам та мобілізованим колегам,  провели благодійну ярмарку на користь ЗСУ.

Центральною подією свята стало представлення шеврона – переможця внутрішнього конкурсу на кращий шеврон АТ «Прикарпаттяобленерго», що проходив в компанії з квітня. Переможець конкурсу, енергетичний шеврон «Поборемо тьму» від Федора Кавінського,  має подвійний посил - і щодо мирної праці енергетиків, які несуть світло, долають тьму, і щодо воїнів, які долають тьму ворогів. Центральна фігура шеврона - тризуб, сформований з високовольтних електроліній. Додатковий символ енергії - блискавка. Шеврон представлено у двох варіантах - парадному (корпоративний помаранчевий фон) та польовому (олива). Пізніше вишиті шеврони стануть частиною подарунка, який отримають усі сто мобілізованих прикарпатських енергетиків. Методологічний партнер конкурсу – дизайн-агенція «Брендарі». Однак остаточний вибір шеврона-переможця із 10 різних варіантів був за експертами. На цю роль було запрошено ветеранів російсько-української війни – 20 працівників компанії, які вже повернулися до роботи після демобілізації. Адже саме вони не лише добре знають, що таке військова нашивка, а й розуміють, хто такі енергетики. Ідея зробити власний шеврон виникла у Володимира Гулія, мобілізованого працівника компанії, який разом із шевроном свого військового підрозділу передав нам і виготовлену ним емблему рідної компанії. А вже інші побратими помітили і підтримали, що оригінальний символ підприємства має бути в кожного воїна світла.