Logo mob
Особистий кабінет

06 Липня 2023, 10:53

Світловому воїну - світла пам’ять.

6-7 липня в Івано-Франківську пройде благодійний турнір з футзалу, присвячений пам’яті прикарпатських енергетиків Сергія Марчука, Ігоря Остроушка та Юрія Кайгородова. У рамках турніру збиратимуть кошти на купівлю речей першої необхідності для працівників «Прикарпаттяобленерго», які зараз служать у ЗСУ. На сьогоднішній день 96 працівників компанії є на захисті нашої держави.

 

Благодійний футбольний турнір пройде під девізом: «Світловому воїну ⸺ світла пам’ять».  Турнір триватиме два дні, після чого 7 липня відбудеться нагородження переможців. На футбольне поле вийде 12 команд, представники підрозділів центрального офісу та філій підприємства.

Кожна команда зробила внесок від 1000 грн за участь. Окрім цього, на майданчиках  встановлені скриньки, куди всі охочі зможуть кинути пожертви. У перерві між матчами пройде благодійний продаж випічки та корпоративної продукції, виготовленої працівницями компанії. За вииручені кошти придбають речі першої необхідності захисникам-енергетикам, які зараз на фронті. Зокрема, планується закупити рації та зарядну станцію. Також за частину грошей придбають футболки з вишитою символікою, корпоративні шеврони та прапори України, на яких згодом розпишуться бійці.

Під час благодійного турніру також вшанують пам’ять 25-річного електромонтера-водія філії «Карпатська» Сергія Марчука , 27-річного електрослюсаря Коломийської дільниці СПС Ігоря Остроушка та 30-річного Юрія Кайгородова, який працював електромонтером філії «Центральна». Поблизу спортивного комплексу посадять кущі калини, як символ пам’яті, України та материнської любові.

Благодійний турнір з футзалу у компанії проходить вже вдруге. Однак, минулого року матч був спрямований лише на збір коштів для воїнів. Цьогоріч він проходить з основною думкою: «У нашій пам’яті ⸺ назавжди!».