Logo mob
Особистий кабінет

18 Серпня 2023, 11:40

«Прикарпаттяобленерго» звертається до бізнесу

«Палата для солдата» - під такою символічною назвою «Прикарпаттяобленерго» запускає благодійний флешмоб. Мета – допомогти облаштувати палати та логопедичний кабінет для воїнів, які проходять реабілітацію в Центрі фізичної та реабілітаційної медицини в обласні клінічній лікарні.

Реабілітаційний центр при обласній клінічній лікарні запрацював в травні 2021 року. Тоді він був розрахований на 10 стаціонарних ліжок. З початком війни, на жаль, збільшилась кількість військових поранених, які потребують фізичної, психологічної реабілітації. У зв’язку з цим вдалось екстренно розширити відділення ще на 20 додаткових ліжок. Але і цього недостатньо.

«До нашого Центру фізичної та реабілітаційної медицини з початку війни поступають військові з пораненням різного ступеня, - розповідає завідувачка відділення Катерина Загородня. Загалом ми вже надали послуги реабілітації понад 300 захисникам та захисницям. У нас є хороші фахівці, а також ми стараємося, щоб і умови перебування були відповідними. У більшості палатах ми зробили ремонт, облаштували відповідними меблями та обладнанням, але є ще палати на які наших ресурсів не вистачило, тому допомога благодійників, соціально налаштованих бізнесів зараз буде доречною».

Свідками того, що розвиток реабілітаційного напрямку в Україні зараз є надзвичайно важливим відомий «Прикарпаттюобленерго», оскільки серед мобілізованих працівників були поранені, які потребували реабілітації, потребують її і демобілізовані працівники.

«З Центром реабілітації в обласній клінічній лікарні ми знайомі, оскільки у їхньому відділенні проходив реабілітацію наш працівник, до речі, ми вдячні, бо його реально вдалося саме тут поставити на ноги, а зараз там проходить реабілітацію і чекає на протезування син нашої працівниці, розповідає керівник обленерго Олександр Бубен. Ми побачили, що є ще вільні приміщення які можна облаштувати на палати. Тому прийняли рішення силами будівельної бригади нашої компанії облаштувати одну палату. Однак, є ще приміщення під одну палату і є приміщення, яке можна облаштувати під логопедичний кабінет, який вкрай необхідний. Тому звертаємося до всіх небайдужих, соціально налаштованих підприємців – відгукніться, долучіться до нашої ініціативи «Солдату – палата». Хтось можливо має змогу зробити ремонт, хтось проставити вікно, хтось виготовити меблі… робота знайдеться усім. Давайте допоможемо нашим хлопцям, нашим ветеранам пройти цей нелегкий період відновлення. Разом – ми сила!».


Детальнішу інформацію можна отримати у завідувачки відділенням Катерини Загородньої або звернувшись до координатора ініціативи «Палата для солдата» за номером 050 434 68 38.
 

«Прикарпаттяобленерго» звертається до бізнесу
«Прикарпаттяобленерго» звертається до бізнесу
«Прикарпаттяобленерго» звертається до бізнесу
«Прикарпаттяобленерго» звертається до бізнесу