Logo mob
Особистий кабінет

04 Вересня 2023, 14:00

Де можна дізнатися про графіки погодинних вимкнень

 «Прикарпаттяобленерго» окрім офіційного сайту, планує інформувати споживачів про погодинні вимкнення, у разі їх введення, через додаткові канали інформування. Досвід минулорічного періоду вимкнень дав зрозуміти, що при масовому заході користувачів на головну сторінку, сайт має здатність «провисати», окрім того призупиняти роботу сайту можуть хакерські атаки. Тому АТ «Прикарпаттяобленерго» провело опитування серед споживачів, в якому голосували за зручні канали інформування в разі введення графіків погодинних вимкнень електропостачання.

Результати показали, що жителі Івано-Франківської області надають перевагу сповіщенням через Telegram і Viber, тож у випадку відключень світла – вся інформація надходитиме через ці канали за посиланням:

Переходьте за лінками та підписуйтеся, щоб не пропустити важливі повідомлення. У соцмережах також є інформація про актуальні новини, причини відсутності електроенергії, штормові попередження та інше.

У Viber, окрім загального інформаційного  каналу, функціонує чат-бот (https://chats.viber.com/oeifuabot). За його допомогою можна подати показники лічильника, дізнатися свою чергу вимкнень та інформацію про аварійні чи планові роботи, а також замовити доступні послуги. До прикладу, змінити власника договору, замінити автомат чи прилад обліку.

Нагадуємо, що офіційними ресурсами від АТ «Прикарпаттяобленерго» залишаються сайт https://www.oe.if.ua/uk і Фейсбук-сторінка. Тож, довіряйте тільки перевіреній інформації з офіційних джерел.