Logo mob
Особистий кабінет

05 Вересня 2023, 14:00

До уваги провайдерів!

Під час огляду  елементів інфраструктури об’єктів електроенергетики Коломийської М СЕЕМ філії АТ «Прикарпаттяобленерго» «Коломийська» в Коломийському районі Івано-Франківської області виявлене неправомірне розміщення технічних засобів електронних комунікацій в м. Коломия згідно Додатку 1.

Згідно Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку електронних комунікаційних мереж” (далі - Закон), розміщення технічних засобів електронних комунікацій здійснюється на підставі договору з доступу між власником інфраструктури об’єкта доступу та замовником, що укладається відповідно до законодавства з урахуванням особливостей, встановлених цим Законом.

АТ «Прикарпаттяобленерго» пропонує власнику технічних засобів електронних комунікацій протягом 30 календарних днів з дня розміщення відповідної інформації на сайті звернутись у філію «Коломийська» товариства за адресою: м. Коломия, вул. І.Франка, 115б  для узгодження умов демонтажу та здійснити демонтаж електронних комунікацій.

На підставі п.38 «Правил надання доступу до  інфраструктури об’єктів електроенергетики»  у разі невиконання власником демонтажу технічних засобів електронних комунікацій, наше товариство з 04.10.2023 проведе демонтаж вказаних  у Додатку 1 технічних засобів електронних комунікацій  самостійно, та буде вимагати від власника технічних засобів електронних комунікацій відшкодування вартості виконаних робіт.