Logo mob
Особистий кабінет

18 Вересня 2023, 11:45

Відтепер переоформити договір на розподіл електроенергії можна онлайн!

Ви придбали нове житло, відкрили бізнес чи стали власником об’єкту і Вам необхідно переукласти договір на розподіл електричної енергії? Тепер це можна зробити онлайн, скориставшись електронно цифровим підписом.

Дистанційна функція переукладення договору повністю замінює похід у Центр обслуговування клієнтів і внесення даних у заяву вручну. Щоб переоформити договір, необхідно:

  1. Зайти на сайт АТ «Прикарпаттяобленерго» в розділ «Особистий кабінет» або за посиланням: https://my.oe.if.ua/

  2. У меню «Замовити послугу» обрати: Тип послуги – Переукладення договору на розподіл ЕЕ

  3. Заповнити дані нового власника об’єкта та додати копії необхідних документів (перелік документів можна знайти на сайті https://oe.if.ua/: Головна сторінка – Укласти договір – Укладення договорів)).

  4. Підписати заяву про переоформлення договору за допомогою електронно цифрового підпису та слідкувати за сповіщеннями в «Особистому кабінеті»

  5.  Ознайомитись з проектом договору від АТ «Прикарпаттяобленерго» та підписати за допомогою електронно цифрового підпису.

Як накласти електронно цифровий підпис можна ознайомитись на сайті: Головна сторінка – Укласти договір – Укладення договорів – Інструкція з накладення кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на документи або за посиланням