Logo mob
Особистий кабінет

06 Грудня 2023, 11:20

«Прикарпаттяобленерго» - одне з кращих соціально відповідальних підприємств

Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради підбив підсумки конкурсу «Соціально-відповідальне підприємство 2023: Діяльність, яка змінює світ». Серед переможців і «Прикарпаттяобленерго».

Для АТ «Прикарпаттяобленерго» корпоративна соціальна відповідальність – це щоденна добровільна робота компанії, спрямована на взаємодію з усіма заінтересованими сторонами задля розвитку довірливих відносин. У 2011 році у компанії розроблено та затверджено «Політику з корпоративної соціальної відповідальності».

Енергетики є відповідальними до своїх клієнтів, працівників, партнерів. Підтвердженням цьому – щоденна праця та конкретні добрі справи і соціальні починання.

Як зауважив начальник відділу стратегічного планування та аудиту Андрій Грабчук: «Зараз для нас важливо не тільки тримати енергетичний тил, але і підтримувати наших воїнів на передовій. Вже другий рік поспіль працівники компанії перераховують свій одноденний заробіток для потреб військових. Лише від початку року вдалося зібрати близько 16 млн гривень, за які придбали автозапчастини, квадрокоптери, дрони, рації та закрили інші запити наших бійців».

Соціально відповідальні принципи і прагнення АТ «Прикарпаттяобленерго» рухають підприємство вперед та будують довіру між енергетиками та споживачами області. Бути кращою компанією для громади Івано-Франківщини – це одне із найважливіших прагнень компанії.

«Прикарпаттяобленерго» - одне з кращих соціально відповідальних підприємств
«Прикарпаттяобленерго» - одне з кращих соціально відповідальних підприємств