Logo mob
Особистий кабінет

22 Березня 2024, 14:00

В АТ «Прикарпаттяобленерго» відбувся обмін досвідом у сфері охорони праці

Фахівці ГУ Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області переймали досвід АТ «Прикарпаттяобленерго» в питаннях охорони праці. Оскільки працівники енергетичного підприємства приділяють значну увагу, щоб створити безпечні умови роботи та досягти високих показників у наданні послуг, спеціалісти відділу профілактики та розслідування нещасних випадків ГУ Пенсійного фонду вивчали позитивний досвід охорони праці компанії.

Зокрема, основними завданнями системи управління охороною праці в АТ «Прикарпаттяобленерго» є:
⁃ навчання працівників безпечним методам праці;
⁃ створення безпечних умов під час технологічних процесів, в будівлях і спорудах, при роботі з виробничим устаткуванням;
⁃ забезпечення працівників засобами індивідуального захисту тощо.
Працівники підприємства також періодично проходять іспити з охорони праці та регулярні перевірки знань.

Як зазначили фахівці Пенсійного фонду:

«Дякуємо за можливість ознайомитися з системою та організацією охорони праці. Ми побачили як проводиться навчання, здійснюється оперативний та відеоконтроль, як відбувається проходження медичних оглядів. Усе це важливо, бо працівник має знати як безпечно виконувати свою роботу.
Чому сьогодні актуальне питання охорони праці? У нас йде війна, і ми кожен день втрачаємо найкращих на фронті. Тому морально не маємо права втрачати кращих і на роботі», – зазначили фахівці фонду.

Наприкінці заходу колегам з Пенсійного фонду провели екскурсію в корпоративному музеї АТ «Прикарпаттяобленерго».