Logo mob
Особистий кабінет

17 Квітня 2024, 15:00

Великий вибір послуг за допомогою лише одного інструменту: які переваги Viber-боту

Подати покази лічильника та дізнатися про вимкнення світла – найпопулярніші послуги у Viber-боті АТ «Прикарпаттяобленерго», які обирають споживачі. Та це далеко не весь список того, що може стати корисним для побутового споживача.

У Viber-боті Прикарпаттяобленерго можна отримати консультацію фахівця онлайн, залишити заявку на заміну автоматів, повідомити про відсутній контакт до лічильника, про спрацювання обмеження лічильника нижче договірної потужності чи зупинку його роботи; подати звернення на програмування приладу обліку по тарифах чи отримати паспорт точки розподілу. Все вищеперелічене ви знайдете за кнопкою «Послуги», що розташована в меню чат-боту за умови реєстрації в ньому.

Якщо ж ви ще не зареєстровані у Viber-боті, зробити це можна всього за декілька хвилин. Для початку перейдіть за посиланням https://chats.viber.com/oeifuabot та натисніть «Повідомлення», щоб розпочати листування. Далі – кнопка «розпочати», додати свій номер телефону та підтвердити його. Після цього необхідно внести особовий рахунок у форматі: 8 цифр пробіл прізвище. Потрібно зробити це лише раз, після чого дані будуть збережені.

До слова, в чат-боті можна додавати декілька особових рахунків, що допоможе, наприклад, з подачею показів лічильника вашим батькам чи близьким. Тоді обираєте потрібний вам рахунок внизу екрану та можете замовляти послуги!