Logo mob
Особистий кабінет

30.05.2018

Енергетики роблять свій сервіс комфортнішим для клієнтів

В Коломийському Центрі обслуговування клієнтів з середини квітня працює електронна черга, покликана прискорити обслуговування споживачів. У травні в комфортності сервісу електронної черги вже переконались 3 138 клієнтів.
Коломийський Центр обслуговування клієнтів є уже другим центром, оснащеним сервісом «Електронна черга», вслід за Івано-Франківським ЦОКом. «Ми намагаємось мінімізувати час очікування в чергах для клієнтів, особливо там, де наплив споживачів щодня великий, як от в Коломийському ЦОК - розповідає Олег Дацко, комерційний директор АТ «Прикарпаттяобленерго». – Очікування в черзі – дуже некомфортний та неприємний процес для споживачів. Електронна черга дає змогу розрахувати приблизний час, коли споживач має підійти до спеціаліста. Клієнту не треба відстоювати в «живій» черзі. Це дозволяє обійтись без напруженої обстановки, конфліктних ситуацій, невизначеності та інших неприємних моментів».
Система «Електронна черга» - це сучасний програмний продукт для управління потоками відвідувачів, контролю черг, організації обслуговування та розподілу відвідувачів в установах, в яких надають послуги клієнтам.
Щоб стати в електронну чергу у залі обслуговування і отримати консультацію, відвідувачу достатньо:
  1. вибрати потрібну йому послугу на моніторі сенсорного терміналу, який знаходиться відразу біля стійки адміністратора залу обслуговування, і натиснути «зареєструватись». В підтвердження реєстрації термінал видасть талончик. Якщо процедура реєстрації викличе запитання чи труднощі – допоможе адміністратор залу.
  2. отримати талон з кодом, який видасть термінал після реєстрації. Також талон містить інформацію про місце і час надання послуги, приблизний час очікування.
  3. дочекатись свого виклику за номером реєстрації, який з'явиться на спеціальному табло електронної черги разом з номером столу, до якого споживач має підійти. При цьому споживач приблизно зможе оцінити час очікування і комфортно його провести, наприклад, переглядаючи газети або займаючись іншими справами.
  4. підійти до столу фахівця та отримати консультацію.
Таким чином, система управління потоками відвідувачів «Електронна черга» організовує і розподіляє відвідувачів рівномірно між всіма спеціалістами, виключаючи утворення натовпу і невизначеності в залі обслуговування.
Зареєструватись в електронну чергу ЦОК також можна через сайт компанії, натиснувши на червону кнопку «Запис в ЦОК» справа  на головній сторінці.
Попередня реєстрація дозволяє в онлайн-режимі  запланувати дату і час відвідування ЦОК, вибрати необхідну послугу, яка цікавить споживача. Здійснити реєстрацію можна не раніше, ніж за 1 годину до вибраного часу. Наприклад,  якщо попередній запис споживач здійснює о 12:00, то найближча година буде не раніше 13:00 у той самий день або на наступні дні, зручні для споживача. А от прийти в ЦОК краще за 20 хвилин до часу, вибраного під час реєстрації.  «Коли споживач реєструється онлайн, він отримує шестизначний код, який важливо зберегти, - зауважують спеціалісти компанії, - Цей код необхідно буде ввести на терміналі самообслуговування у ЦОК не пізніше, ніж за 15 хвилин до визначеного часу і отримати талон з порядковим номером. Система автоматично «впише» відвідувача в чергу на той час, який він вибрав, коли реєструвався онлайн».
 

Коломийський ЦОК приймає клієнтів філій АТ «Коломийський РЕМ» та «Коломийський МРЕМ» за єдиною адресою м. Коломия, вул. Мазепи 96А у будні з 8:00 до 18:00, та у суботу з 09:00 до 13:00.