Logo mob
Особистий кабінет

11.07.2018

Більше 60 000 клієнтів вже вподобали «Персональний кабінет»

«Персональний кабінет» АТ набирає все більшої популярності. Щомісяця побутові споживачі через систему подають близько 15 000 показників, здійснюють близько 5 000 платежів, а юридичні подають до 9 000 звітів.

За даними компанії, станом на 09 липня  2018 року у «Персональному кабінеті»  зареєструвалось 51 756 побутових споживачів та 10 058 юридичних. Від початку року у сервісі зареєструвались 2 172 юридичні та 9 450 побутових клієнтів.

Головною перевагою «Персонального кабінету» як для юридичних, так і для побутових клієнтів є зручність системи. Інтерфейс прописаний так, що споживачі швидко і без проблем знаходять потрібну функцію і керують розрахунками за кілька хвилин.

Популярність сервісу також пояснює його багатофункціональність. Фізичні особи у персональному кабінеті  мають змогу контролювати розрахунки за електроенергію, подавати показники, здійснювати оплату за електроенергію без комісії. Фактично, особа може вирішити питання щодо споживання електроенергії не відходячи від комп’ютера, а це означає без черг. Щодо юридичних клієнтів, то вони можуть дистанційно подавати звіти, отримувати розрахункові документи, подавати листи на зміну договірних величин, контролювати власні розрахунки за електропостачання та переглядати аналітику споживання.

Що особливо зручно, «Персональний кабінет» дає можливість споживачам, які мають декілька абонентських рахунків (наприклад – власні підприємства, дачі, сплачують за батьків чи родичів) не реєструвати окремо кожного, а додати потрібних споживачів на свою сторінку, всього лише натиснувши на кнопку «Пошук споживачів» та ввівши РЕМ за місцем реєстрації та особовий рахунок чи номер договору. Це суттєво економить час і звільняє від зайвого запам’ятовування паролів.

Енергетики зробили сервіс максимально доступним, щоб зареєструватися міг будь-хто.  Для цього достатньо ввести на сайті https://my.oe.if.ua адресу електронної пошти, номер телефону та номер особового рахунку для населення (вказано в рахунку-повідомленні, який надсилає РЕМ) або номер договору для юридичного споживача. На сайті розміщена покрокова інструкція, яка допоможе заповнити форму, а на сторінці компанії у Facebook - спеціальний відеоролик.

В Центрі обслуговування клієнтів АТ «Прикарпаттяобленерго» на Грушевського, 17 працює консультант з сервісу «Персональний кабінет», який залюбки допоможе зареєструватись. Також інформацію про сервіс можна отримати від операторів Кол-центру компанії за номером 0 800 50 40 20 та на офіційному сайті компанії.

Енергетики радять спробувати користуватись «Персональним кабінетом», оскільки він був створений для того, щоб економити час клієнтів.