Logo mob
Особистий кабінет

01.10.2018

Енергетики пропонують миттєві розрахунки з Monobank

Нещодавно «Прикарпаттяобленерго» представило своїм клієнтам новий спосіб оплати рахунків – через сервіси Monobank. На сьогодні уже 2 500 клієнтів компанії проводять розрахунки миттєво, без комісії, без черг, просто зі свого смартфона. У зв’язку із ростом популярності «банку без відділень», енергетики розповідають в чому його переваги та як проводити розрахунки, застосовуючи його сервіси.

Чим відрізняється Monobank від інших банків?

Monobank – перший в Україні «банк без відділень», обслуговування клієнтів якого здійснюється у мобільному додатку. Завдяки гнучкій політиці клієнтоорієнтованості, зручності та доступності функціоналів додатку, інтернет-банкінг в усіх на слуху, він набуває популярності і швидко збільшує клієнтську базу. Банк не утримує відділення та обслуговуючий персонал, тому може собі дозволити знижувати тарифи, збільшувати пільгові періоди та повертати відсоток від покупок на картку власника.

В чому переваги розрахунків через Monobank?

Трендовий «банк без відділень» не має аналогів у сервісі. По-перше, усі операції можна зробити в одному додатку, будучи будь-де і в будь-який час. Додаток простий, багатофункціональний і продуманий, в ньому відображається історія платежів, найактуальніший стан заборгованості, послуги, які використовує клієнт, розміщені в додатку доступно і логічно. Налаштувати додаток можна максимально до своїх вподобань – на приклад, при потребі телефон нагадає, що пора оплачувати рахунки. Додаток, за бажанням клієнта, може мати доступ до телефонної книги, що дає змогу швидко поповнити рахунок комусь зі своїх контактів.

По-друге,  більшість операцій проводиться без комісії, навіть за рахунок кредитних коштів.

По-третє, що найважливіше, зарахування відбувається миттєво, як і сама оплата. У додатку закладені реквізити більшості компаній та комунальних служб, які можуть знадобитись клієнту.

А по-четверте, додаток запам’ятовує регулярні платежі і кожну транзакцію можна повторити в будь-який момент за один клік.

Як стати клієнтом Monobank?

Monobank  пропонує надзвичайно комфортний процес входу для нових клієнтів. Щоб отримати картку, потрібно всього кілька кроків:

  1. Завантажити на телефон додаток Monobank.
  2. Сфотографувати через додаток ідентифікаційний код і паспорт.
  3. Підписати у точці видання або у кур'єра, який доставить картку за вказаною адресою, один документ, на якому надруковані мініатюри фотографій, зроблених в другому кроці. В Івано-Франківську точки видання карток дві: в ТЦ «Велес» (2 поверх) та ТЦ «Епіцентр» (вiддiлення КредитМаркет). Картку можна забрати відразу в день замовлення.
  4. Сфотографувати через додаток картку і обрати для неї пін-код.

На весь процес витрачається близько 10 хвилин чистого часу. Після отримання картки, можна відразу користуватись і нею, і додатком.

Як оплачувати рахунки через сервіси Monobank?

Творці Monobank зробили сервіси додатку максимально зрозумілими і доступними. Щоб оплатити рахунок достатньо вибрати серед послуг «Комуналка й Інтернет», вид комунальних послуг і натиснути «Оплатити».

Що пропонує банк, окрім зручних розрахунків?

Клієнтами Monobank стають через гнучку політику клієнтоорієнтованості. Першим аргументом на користь Monobank є його тарифи. Користування кредитними коштами має рекордний для України пільговий період – 62 дні, а відсоток за користування ними складає – 3,2%. Якщо ж на картці зберігати свої кошти, то на них щороку нараховуватимуть 10%. Щоправда, банк знімає 0,5% від суми за зняття власних коштів, але це одна із найнижчих ставок на аналогічні послуги серед банків.

Ще однією привабливою послугою, що пропонує банк, є кеш-бек. Банк повертає до 20% від вартості різних видів покупок, які здійснює клієнт, розраховуючись карткою. Щомісяця можна вибрати дві категорії покупок, відсоток від вартості яких повертатиметься. Також в банку можна відкрити депозит.

Технічна підтримка банку здійснюється через соціальні мережі, і клієнта завжди консультує спеціаліст. Без автовідповідачів та роботів. Такі деталі показують наскільки Monobank орієнтований на своїх клієнтів.

 

Де поповнювати платіжні картки банку, що працює без відділень?

Внести кошти на платіжну картку насправді не є проблемою – способів є кілька.

  1. З іншої платіжної картки. Цей спосіб дозволяє здійснити переказ коштів з будь-якої іншої картки українських банків. Для цього треба вказати реквізити картки, з якої здійснюватиметься переказ. Комісія залежатиме від тарифів банку-емітента картки.
  2. Готівкою. Поповнити картку безкоштовно можна в терміналах Універсал Банку та іВох. Внести готівку можна також через термінали Приватбанку, але за це знімають комісію 0,5%, проте це не проблема, адже за всі перекази через термінали Приватбанку Monobank нараховує бонус 0,5% , який  компенсовує комісію.
  3. За реквізитами. Такий спосіб підходить, коли потрібно здійснити платіж з іншого банку.
  4. За реквізитами з-за кордону. В цьому випадку реквізити залежатимуть від валюти, але їх можна знайти у самому додатку. Комісія залежатиме від іноземного банку-емітента.

Як завантажити додаток?

Додаток Monobank доступний для всіх користувачів оперативних систем Android та iOS. Його можна завантажити за посиланням  . Для зручності також можна скористатись банером монобанку з сайту обленерго  та на сторінці компанії у Facebook .