Logo mob
Особистий кабінет

20.04.2021

Новація для бізнесменів Прикарпаття!

Уже з сьогоднішнього дня юридичні особи усієї області можуть подавати покази лічильника електроенергії по телефону!

 

Подавати показники юридичні споживачі можуть за номером телефону +38 (068) 850 40 20 або +38 (066) 850 40 20 в робочі дні з 08:00 до 18:00.  У вихідні та святкові дні кол-центр не працюватиме, але покази можна буде передати за допомогою Персонального кабінету АТ «Прикарпаттяобленерго» (https://my.oe.if.ua/), де також зручно керувати усіма обліковими рахунками.

За допомогою кол-центру подати показник може юридичний споживач,  у якого  договір на розподіл електричної енергії укладений на один об’єкт (один або два прилади обліку). Показник буде зарахований тією датою, якою він поданий.


 «Раніше, щоб прозвітувати про спожиту електроенергію, представнику приватного підприємства доводилось іти до спеціалістів Центру обслуговування клієнтів та вистояти чергу, – розповідає директор з питань обслуговування клієнтів обленерго Наталя Пазюк. – Тепер прозвітувати можна буде в режимі телефонного дзвінка, всього за кілька хвилин, з економією часу на дорогу в ЦОК. Сервіс працює з січня 2021 року і ми очікуємо, що він стане найпопулярнішим серед юридичних споживачів, адже уже зараз понад тисячу представників бізнесу звітують через кол-центр».

 

сервіс