Logo mob
Особистий кабінет

28.05.2021

Як подати показник за світло без черг

Світ активно переходить в режим онлайн, і уже сьогодні дедалі  більше споживачів звітують за спожиті кіловати дистанційно.  Лідером зі зручності передання показів за версією клієнтів компанії є чат-бот у Viber, яким користуються 30 000 мешканців області. Щомісяця більше 500 нових користувачів передають покази у цьому чат-боті і 490 з них продовжують користуватися сервісом в наступні звітні періоди.

 

Для того, щоб почати користуватись ботом достатньо просканувати телефоном qr-код, який є на сайті обленерго в розділі «Подати показник» або перейти за посиланням: bit.ly/fb3_viberbot_proe.  Далі, користуючись підказками меню, потрібно розпочати чат, ввести особовий рахунок та номер лічильника через пробіл, вибрати функцію «подати показник» - і готово! В подальшому номер рахунку та лічильника вводити не потрібно – лише показники. А ще бонус – бот постійно нагадує про необхідність вносити показники, і скоро повідомлятиме про планові та аварійні вимкнення електроенергії.

В АТ «Прикарпаттяобленерго» переконані, що бот у Viber – це новий зручний інструмент, який робить життя сучасної людини ще легшим, адже з ним подати покази лічильника простіше простого. Лише три кліки в улюбленому додатку для спілкування, і перед користувачем відкриються усі переваги дистанційного управління обліковим записом з телефону

Що ви отримаєте, користуючись чат-ботом?

  1. Можливість подати показник за лічені секунди з дому.
  2. Можливість оплатити рахунки за світло.
  3. Можливість додати кілька особових рахунків
  4. Можливість переглянути історію поданих показників
  5. Нагадування про початок і закінчення періоду подання показів
  6. Легкість та зручність реєстрації, зрозумілі підказки для користування

«Вносити показники у Viber – це дуже зручно, - ділиться враженнями івано-франківка Юлія Іванишин.-  Телефон завжди під рукою, тому, щоб передати показники не треба нікуди йти і чекати  чи телефонувати, не треба вмикати комп’ютер. Потрібно просто розпочати бесіду і користуватись підказками бота. Ці підказки зрозумілі навіть для дітей, тому особливих проблем з реєстрацією, а потім і з користуванням немає. З Viber можна подати показник за кілька секунд, і мені це подобається».

Клієнти АТ «Прикарпаттяобленерго» можуть обрати спосіб подання показника у месенджерах на власний смак! До слова, Viber не єдиний месенджер, де побутові споживачі можна передати показник. Більше про способи дистанційного подання показників можна дізнатися на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» у розділі «Подати показник» на стартовій сторінці сайту (режим доступу -https://www.oe.if.ua/uk/submit_metrics).